Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνBella Hadid για το ειδύλλιο του Leonardo DiCaprio με την αδελφή της...

Bella Hadid για το ειδύλλιο του Leonardo DiCaprio με την αδελφή της Gigi: «Είναι πολύ καλή γι’ αυτόν»

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Leonardo DiCaprio, μετά από τον χωρισμό του από την 25χρονη Camila Morrone να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 27χρονης καλλονής, Gigi Hadid,

Και μπορεί πολλοί να ενθουσιάστηκαν με το νέο λαμπερό ζευγάρι του Hollywood, ωστόσο η Bella Hadid, δεν έχει πάρει με «καλό μάτι» το ειδύλλιο της αδελφής της, Gigi με τον ηθοποιό.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, με την Bella να έχει την τάση να «προστατεύει» συχνά και δημόσια την αδερφή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η Bella Hadid θεωρεί πως «η αδερφή της παραείναι καλή για να είναι μαζί του».

Πιο συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον των δύο αδερφών δήλωσε πως η Bella δεν έχει χαρεί ιδιαίτερα για το ειδύλλιο της αδερφής της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, καθώς η φήμη που έχει χτίσει σχετικά με τις σχέσεις του δεν είναι και η καλύτερη.

«Η Bella δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Gigi θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί», αναφέρει η πηγή.

Ωστόσο, μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Leonardo DiCaprio δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων