Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΧριστίνα Ορφανίδου: «Εκείνη τον έπεισε να διαρρεύσει το ερωτικό βίντεο γιατί νόμιζε...

Χριστίνα Ορφανίδου: «Εκείνη τον έπεισε να διαρρεύσει το ερωτικό βίντεο γιατί νόμιζε ότι τα είχα με τον πρώην της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Ορφανίδου για την υπόθεση «revenge porn», με θύμα την ίδια. Να σημειωθεί ότι δύο άτομα καταδικάστηκαν με φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε: «Δεν έλαβε τέλος η υπόθεση. Έγινε απλά ένα πρώτο βήμα. Νιώθω μια ελάχιστη δικαίωση, γιατί δε θα εξαφανιστεί το πρόβλημά μου..απλά φάνηκε ότι δεν έφταιγα εγώ. Φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα μόνο το δικό μου όνομα έχει ακουστεί, τα ονόματα των ενόχων δεν έχει ακουστεί πουθενά. Προς το παρόν είμαι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Έχει ανέβει λίγο η ψυχολογία μου».

Σχετικά με το αν έχουν σταματήσει τα χυδαία μηνύματα που λάμβανε εξαιτίας αυτής της απόφασης μετά την δικαίωσή της από το δικαστήριο, η πρώην παίκτρια του Big Brother είπε: «Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη. Τα χυδαία μηνύματα δεν έχουν σταματήσει. Κάθε μέρα είναι τα ίδια… Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό».

Όσο για την γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε:

«Ήταν μια κοπέλα που διατηρούσε σχέση με ένα φιλικό μου πρόσωπο. Μια κοπέλα εμμονική με την οποία δεν έχω συναντηθεί καν ακόμα. Δε ξέρω το πρόσωπό της, δεν την έχω δει, και μου έχει κάνει τόσο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται» .

«Φοβόμουν ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε αυτό το υλικό… Είχαμε κάνει έναν τσακωμό μεγάλο και είχε προσπαθήσει να με διεκδικήσει πίσω με απειλές ότι θα το διαρρεύσει… Είχε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο αυτής της κοπέλας και νόμιζε ότι έχουμε κάτι ερωτικό. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν τρία χρόνια μαζί, πηγαίναμε για το επόμενο βήμα, συζούσαμε, γνώριζα τους γονείς του. Εκείνη τελικά τον έπεισε να διαρρεύσει το υλικό αυτό γιατί νόμιζε ότι τα είχα με τον πρώην της» είπε στο τέλος.

Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων