Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΈλενα Χριστοπούλου: Εργασιακό bullying στο GNTM

Έλενα Χριστοπούλου: Εργασιακό bullying στο GNTM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Jeremy Asgari, στο πλαίσιο του podcast «Inside With Outsiders» παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, την δύσκολη περίοδο και το μπούλινγκ που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του GNTM.

Στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα σχολίασαν τα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τη Φαίη Σκορδά να ρωτάει την Έλενα Χριστοπούλου για το θέμα.

«Θα πω μόνο κάτι σχετικό και άσχετο με αυτό που λέτε. Πολύ ωραία η γνώμη σας και η άποψή σας και τη σέβομαι πάρα πολύ. Θέλω να πω ότι το χειρότερο για μένα είδος σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν back up σε έναν άνθρωπο που κάνει μπούλινγκ και σιωπηλά σκύβουν το κεφάλι για να μη χάσουν ούτε τη δουλειά, ούτε τη συνέχεια, ούτε το μέλλον.

Το μέλλον για εμένα για αυτά τα παιδιά είναι η αλήθεια. Αλλιώς θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πριν, που σκύβαμε το κεφάλι και λέγαμε για να μη χάσω τη δουλειά μου, πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει και να μην πω την αλήθεια. Εγώ αυτό θα πω. Συμφωνώ με ό,τι λέτε, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον χρόνο του για να μιλήσει και να εξωτερικευτεί», αρκέστηκε να πει η Έλενα Χριστοπούλου.

Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων