Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΈσκασε η βόμβα: Είναι επίσημο – Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM

Έσκασε η βόμβα: Είναι επίσημο – Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM

Ο… διπλός ρόλος που θα έχει στο ριάλιτι μοντέλων

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο φετινό GNTM φτάνει στο τέλος της. Το μοντέλο ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, θα επιστρέψει στη θέση της σε λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast at Star (το κανάλι, όπου προβάλλεται το ριάλιτι μοντέλων), τα γυρίσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, δε θα βρίσκεται απλά στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Επιπλέον, θα κάνει και φωτογραφίσεις με τα μοντέλα, οι οποίες θα παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Τι είχε πει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είχε πει αρχικά, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων