Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΕυκλείδης Τσακαλώτος – Όλγα Νάσση: Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Ευκλείδης Τσακαλώτος – Όλγα Νάσση: Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Πώς θα μπορούσε να κρυφτεί ο έρωτας του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη νέα σύντροφό του Ολγα Νάσση, αφού είναι αχώριστοι; Μπορεί να μην εμφανίζονται δημόσια σε κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά στα πολιτικά μαζώματα είναι πάντοτε μαζί. Οπου ο Ευκλείδης, να σου και το… αμόρε!

Προχθές το βράδυ, το ζευγάρι βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη, κι ο ένας ήταν πάντοτε ένα βήμα πίσω από τον άλλον.

Όσοι χαιρετούσαν τον πρώην υπουργό στη συνέχεια απευθύνονταν και στη μελαχρινή συνοδό του. Οπου πάει ο Ευκλείδης δίπλα του η Ολγα, για τα μάτια της οποίας, το 2019, πήρε διαζύγιο ύστερα από 35 χρόνια κοινής ζωής από την τότε σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον. Η είδηση του διαζυγίου τους είχε πέσει σαν «βόμβα» στους κόλπους των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Ευκλείδης και η Χέδερ ήταν μαζί από πολύ νέοι.

Όμως η ζωή προχώρησε και τώρα το ζευγάρι είναι και αποδεκτό, αλλά και αγαπητό από τους συριζαίους συντρόφους του. Η Ολγα Νάσση υπήρξε υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, των προηγούμενων ευρωεκλογών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στην Ηπειρο, από όπου κατάγεται, προκειμένου να στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματος.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ολγα Νάσση, η οποία γεννήθηκε, έζησε και εργάζεται στην Ιταλία. Οπως λένε όσοι γνωρίζουν, η σπίθα μεταξύ τους άναψε αμέσως και πολύ γρήγορα ερωτεύθηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Πάντως, να υπογραμμίσουμε εδώ ότι τα γούστα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις γυναίκες απλώνονται σε ευρύ φάσμα. Από την κατάξανθη Σκάρλετ Γιόχανσον, τη μεγάλη του αδυναμία, κατά δήλωσή του πάντα, πέρασε στην πολύ μελαχρινή Ολγα Νάσση. Είναι αυτό που λέμε… «περί ορέξεως».

Πηγή:.espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων