Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΓνωρίστηκαν στο Παρά 5, αυτή 63 κι έκεινος…: Τόσα χρόνια περνάει η...

Γνωρίστηκαν στο Παρά 5, αυτή 63 κι έκεινος…: Τόσα χρόνια περνάει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τον σύντροφό της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι έχει 14 χρόνια σχέση με έναν νεότερο άνδρα.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον σύντροφό της

Ειδικότερα, η τηλεοπτική «Ζουμπουλία», που όλοι αγαπήσαμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε», έχει σχέση με τον Δημήτρη Τσέλιο, που είναι 23 χρόνια νεότερός της.

Η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του από το 2008 και δεν την ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, καθώς εκείνη είναι 55 ετών και εκείνος είναι 32 ετών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005, στο “Παρά Πέντε”, όταν ο ηθοποιός υποδύθηκε τον βοηθό του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη και στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο θέατρο, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά “Βέτα Queen” του ALPHA.

Στη θεατρική παράσταση πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν για καιρό η μόνη που γνώριζε για τη σχέση των δύο ηθοποιών.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ζευγάρι χώριζε και επανασυνδεόταν, καθώς η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε της αναστολές της σχετικά με τη διαφορά ηλικίας, αλλά εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί.

Μάλιστα, έχουν πάρει και την έγκριση της κόρης της Ελισάβετ, Μαρίας Χάνου, από το γάμο της με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχέση

Πηγή:enimerotiko.gr

Ροή Ειδήσεων