Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΗλίας Ζερβός: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός...

Ηλίας Ζερβός: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ηθοποιός

Ένα δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 31/10 μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών και είδηση βύθισε στη θλίψη τους οικείους του και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: 

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός;

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 29 Νοεμβρίου 1956. Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργάστηκε με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Νίκου Γρέβια στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων