Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΚληρονομιά Τράγκα: ∆εν θέλει τίποτα από τον πατέρα του ο Φρέντυ –...

Κληρονομιά Τράγκα: ∆εν θέλει τίποτα από τον πατέρα του ο Φρέντυ – Σε αντίθεση με την Καρρά και τον μεγάλο γιο

Στη γυναίκα του Μαρία Καρρά και τα δύο παιδιά του, Γιάννη και Φρέντυ Τράγκα, παραδόθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου φάκελος με τα περιουσιακά στοιχεία του. Υπενθυμίζεται πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα φέρεται ότι ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία του περιλαμβάνονται ράβδοι χρυσού. συνολικής αξίας 5.000.000 ευρώ, καταθέσεις σε τράπεζες και θυρίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνολικά 17 ακίνητα, εκ των οποίων τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σαν Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο, ενώ διέθετε διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, το Μπέβερλι Χιλς, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας και στο Olympic Tower στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

7225 ZEYG TRAGKA 10012011

Στη διαδικασία στο Ειρηνοδικείο συμμετείχε αυτοπροσώπως ο  Γιάννης Τράγκας, , ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της Θεόδωρο Μαντά και ο Φρέντυ Τράγκας από τον δικηγόρο του Θέμη Σοφό, ο οποίος επανέλαβε σε δηλώσεις του πως ο εντολέας του έχει προχωρήσει σε συνολική αποποίηση της περιουσίας του πατέρα του. «Αυτό που ήθελε ο ίδιος ο Φρέντυ είναι να μη λάβει τίποτα από τον πατέρα του» δήλωσε ο κ. Σοφός. Μάλιστα, έκανε καθολική αποποίηση της περιουσίας του πατέρα του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο πριγκιπάτο του Μονακό, όπου ο Γιώργος Τράγκας εμφανιζόταν φορολογικά ως κάτοικος.

7426 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 322018

Αντίθετα, η σύζυγος του δημοσιογράφου και ο μεγάλος του γιος έχουν κάνει αποδοχή της περιουσίας του και θα δώσουν μάχη για αυτήν, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα και την Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Για τον λόγο αυτόν έχουν ζητηθεί στοιχεία των φορολογικών δηλώσεών του από το 2000, των εταιριών του Γιώργου Τράγκα και των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε, ατομικά ή μαζί με άλλα πρόσωπα, προκειμένου να διακριβωθεί αν η περιουσία του δικαιολογείται από τα νόμιμα εισοδήματά του.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ελένη Ουζουνίδου: «Ο θάνατος του Πάνου Νάτση με έχει σοκάρει, ακόμα δεν έχω συνέλθει»

karra kideia tragkas

Από την πλευρά τους, η Μαρία Καρρά και ο Γιάννης Τράγκας έχουν ορίσει διαφορετικούς πραγματογνώμονες στη διαδικασία αποδοχής της περιουσίας, λόγω της μεταξύ τους σύγκρουσης συμφερόντων. Μετά τη χθεσινή παράδοση των φακέλων με τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα στο Ειρηνοδικείο στο Μαρούσι, οι δύο πλευρές θα δουν τι περιέχει η κληρονομιά και θα αρχίσει η… μάχη για το τι θα διεκδικήσει ο καθένας.

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων