ΑρχικήLifestyleΖώδιαΠώς χωρίζουν τα ζώδια;

Πώς χωρίζουν τα ζώδια;

Κριός

Οι Κριοί είναι διάσημο για την αποφυγή συζητήσεων γύρω από ευαίσθητα θέματα. Προτιμούν απλώς να κάνουν το ένα βήμα μετά το άλλο, μέχρι να νιώσουν καλύτερα, κάποια μέρα. Πιθανώς. Φαίνεται αμφίβολο αυτή τη στιγμή, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Αγοράζουν εισιτήρια για μια συναυλία για όλη την παρέα, τα ξημερώματα μιας Τετάρτης.

Ταύρος

Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, οι Ταύροι είναι γενναιόδωροι εραστές. Γενναιόδωροι με παράξενο τρόπο όμως, καθώς συνήθως καταλήγουν να μένουν σε μια σχέση περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Η αντιμετώπιση των συναισθημάτων παραμερίζεται, ώστε να καταφέρουν να σώσουν την υπερηφάνειά τους και να φορέσουν το poker face τους μπροστά στον πρώην τους.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Θα ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, ώστε ο κόσμος και συγκεκριμένα οι ακόλουθοί σου στο Instagram να δουν πόσο καλά είσαι πραγματικά.

Δίδυμοι

Δυστυχώς, για τις ουράνιες πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, η απομάκρυνση από μια αδιέξοδη σχέση δεν είναι ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση. Ένας χωρισμός για τους Διδύμους, έχει πολλά μπρος-πίσω, ταλαντώσεις ανάμεσα στα άκρα του «ίσως μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει» και «ελπίζω να μη σε πετύχω πουθενά έξω».

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς εύκολα να βρεις κάποιον καλύτερο… Αλλά περίμενε, δεν σου απάντησαν μέσα σε 5 λεπτά.  Άρα προφανώς σε κάνουν ghosting και θα πεθάνεις μόνη.

Καρκίνος

Το σκληρό εξωτερικό κέλυφος ενός καβουριού, που συμβολίζει τους Καρκίνους, κρύβει ένα ευαίσθητο εσωτερικό. Ενώ ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι καλά και έχεις προχωρήσει, δεν θέλεις κανείς να ξέρει για το melt down που είχες, όταν μπήκε στο ραδιόφωνο το τραγούδι που λάτρευε ένας πρώην.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Να συναντήσεις έναν φίλο που έχεις να δεις εδώ και καιρό και να καταλήξεις να μιλάς για ολόκληρη την παιδική σου ηλικία. Συνήθως χωρίς συγκεκριμένη αιτία ή/και αφορμή.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις για τα ζώδια μετά από έναν χωρισμό, είναι ότι τα λιοντάρια αντιμετωπίζουν κάθε χωρισμό ως ανταγωνιστικό άθλημα. Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Ωστόσο, αυτό που λίγοι συνειδητοποιούν, είναι ότι η προσπάθεια των Λιονταριών να κερδίσουν σε έναν χωρισμό, είναι απλώς η στάχτη στα μάτια, που πετούν ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να δουν πόσο πονάνε.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Κερνάς ένα επιπλέον γύρο after-work drinks, ώστε να μπορείς να πείσεις όλους, πώς ο χωρισμός ήταν δική σου ιδέα, ούτως ή άλλως.

Παρθένος

Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οι Παρθένοι είναι οι ορθολογιστές του ζωδιακού κύκλου. Προτιμούν να καθίσουν και να συζητήσουν τι πήγε στραβά, ώστε να μην υπάρχουν άσχημα συναισθήματα στη μέση και να χαίρονται πραγματικά όταν συναντούν έναν πρώην τυχαία.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Συμφωνείς για ένα sleepover φίλων σου στο σπίτι, που θέλουν να τσεκάρουν πώς είσαι.  Αλλά στην τελική, μόνο εσύ μπορείς να οργανώσεις τα συναισθήματά σου.

Ζυγός

Με σύμβολο τη ζυγαριά, ο κόσμος ενός Ζυγού έχει να κάνει με την ισορροπία. Μπορείς να κάνεις ειρήνη με μια σχέση που αργοπέθαινε, αλλά με έναν χωρισμό που δεν είδες να έρχεται ποτέ; Η φράση «μπορούμε να μιλήσουμε;» πιθανότητα θα σε στοιχειώσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Αποφεύγεις την οπτική επαφή και στρέφεσαι με μανία στο κινητό σου, όταν κάποιος σε ρωτά τι πήγε στραβά.

Ως ζώδιο του νερού, οι υπόλοιποι μπορεί να θεωρούν ότι βγαίνεις από έναν χωρισμό με συγκρατημένο και συγκεντρωμένο τρόπο. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι όλα βρίσκονται στο πρωτόκολλο χωρισμού, το οποίο και έχεις τελειοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας από το μπλοκάρισμα του στο Instagram και διαγράφοντας όλες τις κοινές σας φωτογραφίες.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Τρελαίνεσαι όταν οι φίλοι σου δεν καταλαβαίνουν τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να είσαι με κόσμο, αλλά και ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου. Τι δεν καταλαβαίνουν πια;!

Τοξότης

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Τοξότες αναζητούν τη συγκίνηση. Το κλάμα για έναν χωρισμό είναι χαμένη ενέργεια, αφού σίγουρα υπάρχει κάτι καλύτερο που περιμένει στη γωνία. Πόσο καιρό άραγε πρέπει να περιμένει κανείς, μετά από έναν χωρισμό για να ανακαλύψει τις δυνατότητες που υπάρχουν εκεί έξω;

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Μια κράτηση για διαμονή στο Μπαλί, επειδή τσέκαρε εισιτήρια και βρήκε ότι βολεύουν. Ποιος έχει χρόνο να κυνηγήσει συναισθήματα, όταν μπορεί τα ταξιδεύει;  Παρ’ όλ’ αυτά, θα κατεβάζει τεκίλες, κατά τη διάρκεια της πτήσης με λυγμούς.

Αιγόκερως

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η απόμακρη, αποστασιοποιημένη εικόνα ενός Αιγόκερου, σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στην αγάπη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απλά αρκετά γενναίοι για να αναγνωρίσουν, πότε είναι ώρα και να αποχωρίσουν, αν μια σχέση δεν μπορεί να σωθεί.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Η άρνηση να αφήσει μια κακή εμπειρία να μειώσει την πίστη σου στην αγάπη, εφόσον το επόμενο άτομο μπορεί να ελέγξει και τις 547364 απαιτήσεις στη λίστα του/της.

Η προσέγγισή ενός Υδροχόου στους χωρισμούς μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστη. Εστιάζουν εξίσου στο να διασφαλίσουν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο έχει αυτό που χρειάζεται, προκειμένου να μπορέσει να θεραπευτεί συναισθηματικά και να προχωρήσει και ο ίδιος.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Κάνει κάθε πιθανό ψυχολογικό τεστ ή κουίζ που θα βρει στο internet ή σε ένα περιοδικό, σχετικά με το πώς είναι ψυχολογικά.

Ιχθύες

Τα ψάρια του ζωδιακού τροχού είναι στην ευχάριστη θέση να επιπλέουν στα νερά της φαντασίας. Ένας χωρισμός μπορεί να είναι η σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα, που θα τα κάνει να κολυμπήσουν έξω από τα νερά της ασφάλειας. Η μετάβαση στη single ζωή είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Μια δύσκολη διαδικασία, αν το στυλ χωρισμού ενός πρώην, είναι συναισθηματικό.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Ένα SOS τηλεφώνημα στον πρώην, στις 3 το πρωί, για να πάρει μια γνώμη για το DIY κούρεμά σου, δεν ήταν τόσο κακή ιδέα, σωστά; Ή μήπως ήταν;

Πηγή:Πηγή:ladylike.g

Ροή Ειδήσεων

Παλλήνη: Στο αυτόφωρο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που συνελήφθη για ξυλοδαρμό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στην Παλλήνη. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της τωρινής δημοτικής αρχής, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ξυλοδαρμού...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα επιστρέψει τηλεοπτικά με κάτι διαφορετικό, λέει η Ιωάννα Σιαμπάνη

Για επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση έκανε λόγο η Ιωάννα Σιαμπάνη σε πρόσφατες δηλώσεις της. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε στην εκπομπή...

Η ενσυναίσθηση είναι η σημαντικότερη ικανότητα για άτομα σε ηγετικές θέσεις, σύμφωνα με έρευνες

Ηενσυναίσθηση αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στον χώρο εργασίας. Ωστόσο, φαίνεται πως, πλέον, αποκτά ένα μεγαλύτερο νόημα και γίνεται προτεραιότητα για...

Ίδρυμα Μποδοσάκη και Fondation CHANEL: Μία σύμπραξη για την προώθηση της ισότητας των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση στην Ελλάδα

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Fondation CHANELσυμπράττουν με σκοπό την προώθηση της ισότητας των φύλων και της γυναικείας ενδυνάμωσης στην Ελλάδα και ανακοινώνουν την...

Δέκα ξεχωριστές φετινές εμφανίσεις της Βασίλισσας Letizia

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, σύζυγος του Βασιλιά Felipe, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 51 ετών. Ένα από τα πιο κομψά μέλη βασιλικών...

O Στέφανος Τσιτσιπάς με την αγαπημένη του, Paula Badosa, στην Αθήνα – Η άγνωστη μάχη της με το άγχος και την κατάθλιψη

OΣτέφανος Τσιτσιπάς εθεάθη από τους φωτογράφους σε μια βόλτα του στην Αθήνα μαζί με την αγαπημένη του, Paula Badosa. O κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήρθε...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε στη Mariah για τα γενέθλιά της με το πιο τρυφερό μήνυμα

σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο: υποδέχτηκε, μαζί με το αγαπημένο της, ένα κοριτσάκι, το τρίτο...