Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΠώς θα επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη το ζώδιό...

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ

Με αυτή την όψη πρέπει να δραστηριοποιηθείτε γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε γόνιμες συμφωνίες. Από την άλλη όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα, κοντινό έστω, ταξίδι με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της υγείας, της εμφάνισης αλλά και της καθημερινότητάς σας και θα κάνετε κάποια έξοδα προς αυτήν την κατεύθυνση. Αρκετοί από εσάς θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και το δίκιο σας έναντι ατόμων που βρέθηκαν απέναντί σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρείτε ενδιαφέροντες τρόπους για να εκτονώσετε τη δημιουργικότητα και την ενέργειά σας και σε αυτό θα βοηθήσει και ο γρήγορος τρόπος, τόσο σκέψης, όσο και δράσης από μέρους σας. Ερωτικά, θα πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με ένα άτομο που σας έχει κερδίσει με την εξυπνάδα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι από εσάς έχετε κατά νου την οικονομική εκμετάλλευση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου, με την όψη αυτή θα έχετε την ευκαιρία να το καταφέρετε. Λύσεις θα βρείτε και σε κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας που, εκτός του ότι θα σας ικανοποιήσουν, θα σας ανακουφίσουν και ψυχικά.

ΛΕΩΝ

Μέσα σε κάποια φιλική παρέα ή πρόσωπο θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα καλύτερο status. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι από εσάς αναζητείτε εργασία, με την όψη αυτή θα έχετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες προς διερεύνηση. Οι υπόλοιποι, είτε θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο συνομιλιών και θα κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, είτε θα βελτιώσετε τη θέση σας στην εργασία που ήδη βρίσκεστε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το τέλμα του τελευταίου διαστήματος και να ατενίσετε το μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Ορισμένα σχέδια που κάνατε μαζί με ομοϊδεάτες σας πλέον παίρνουν σάρκα και οστά. Εύνοια δέχεστε σε σχέση με νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, σπουδές και ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πραγματοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις και οικονομικές συζητήσεις οι οποίες όμως θα πρέπει να μείνουν, προς το παρόν τουλάχιστον, μυστικές. Ερωτικά, κάποιοι θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός παλιού έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα. Ορισμένοι θα κάνετε μια ερωτική γνωριμία σε κάποιο φιλικό περιβάλλον. Κάποιοι άλλοι θα έρθετε σε πιο στενή επαφή με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινό τρόπο σκέψης ή ιδεολογίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας δικτύωση ή ακόμα και με την αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας εργασίας σας. Θα έχετε τη βοήθεια ανθρώπων, είτε μεγαλύτερης ηλικίας, είτε σε ανώτερη ιεραρχικά θέση από εσάς. Κάποιους θα σας απασχολήσουν θέματα με την κατοικία ή τους οικείους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στο διάβα σας θετικά γεγονότα και βοηθητικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη άτομα. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών αλλά και νομικών ή γραφειοκρατικών υποθέσεων καθώς και ταξιδιών.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με οικονομικές τακτοποιήσεις σε τράπεζες και δημόσιο ή κληρονομιές ή ασφάλειες και διατροφές και θα καταφέρετε να κάνετε κάποια συμφέρουσα για εσάς ρύθμιση. Ερωτικά, θα εκφράσετε αλλά και θα σας εκφράσουν δυνατά συναισθήματα.

Πηγή:myastro.gr

Ροή Ειδήσεων