Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνΗ πρωταθλήτρια ενόργανης που τα παράτησε όλα και έγινε συνοδός πολυτελείας

Η πρωταθλήτρια ενόργανης που τα παράτησε όλα και έγινε συνοδός πολυτελείας

Ως αθλήτρια τα πήγαινε καλά, όμως μετέπειτα ως προπονήτρια τα βρήκε σκούρα…

Τι κι αν στο βιογραφικό της είχε δεκάδες μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική; Η 34χρονη σήμερα Florica Leonida αποφάσισε πριν από περίπου επτά χρόνια να τα παρατήσει όλα και να γίνει συνοδός πολυτελείας στη Γερμανία και την Αυστρία.

Μπορεί σας αθλήτρια να το πήγαινε περίφημα, όμως ως προπονήτρια τα χρήματα που έβγαζε ήταν ελάχιστα. Έτσι αποφάσισε να… κάνει μια στροφή στην στροφή στην καριέρα της.

Με το που άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ, αλλάζει διαρκώς ονόματα, ώστε να μην αναγνωρίζεται. Μια περίοδο άκουγε στο όνομα Sascha Brown και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στη Βιέννη, κερδίζοντας περίπου 1.000 ευρώ τη βραδιά.

Όταν έφτασε στη Γερμανία την ανακάλυψαν τα Ρουμανικά ΜΜΕ με αποτέλεσμα να φύγει για την Αυστρία. Για δεύτερη φορά, ωστόσο αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μην γνωρίζουν οι πελάτες ότι αυτή που συναντούν ήταν παλιά πρωταθλήτρια.

«Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην» είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει, τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων