Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΣμαράγδα Καρύδη: Στο Παρά Πέντε δεν με ήθελαν οι άλλοι ηθοποιοί.

Σμαράγδα Καρύδη: Στο Παρά Πέντε δεν με ήθελαν οι άλλοι ηθοποιοί.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Παρά Πέντε» αλλά και την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, στην αρχή δεν την ήθελαν οι υπόλοιποι ηθοποιοί στην σειρά, κυρίως ο Μιχάλης Μαρίνος.

«Είναι κάτι που έχει τελειώσει για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι ωραίο να τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε θα έμπαινα μέσα με τα χίλια. Στην αρχή δεν με θέλανε τα παιδιά, με ήθελε ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο “τέρας”, αυτός έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία. Σκεφτόμουν να βάλω χρυσά σιδεράκια αλλά δεν το δέχτηκαν. Πάντα το βλέπω στις επαναλήψεις. Θυμάμαι τα γυρίσματα στη Μύκονο και είχαμε πάει με 9 μποφόρ και θέλαμε να κάνουμε γύρισμα μέσα στο πλοίο αλλά δεν γινόταν. Το γυρίσαμε στην επιστροφή», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε επίσης για τη στιγμή που ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε τη σχέση τους.

«Έχουν περάσει και χρόνια από τότε, γενικά στον περίγυρό μας το ξέρανε. Δεν κάναμε καμιά ανακοίνωση και δεν κάναμε για να αποφύγουμε τώρα τέτοιες ερωτήσεις. Όταν του ξέφυγε και το είπε κατά λάθος στη συνέντευξη του είπα “Τι το ‘θελες;”».

Πηγή:lifo.gr

Ροή Ειδήσεων