ΑρχικήLifestyleΖώδια11 πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε με τη νέα...

11 πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε με τη νέα Σελήνη

Κάθε μήνα το σύμπαν μας κάνει ένα μικρό δώρο — ένα τόσο μικρό που μπορεί εύκολα να χάσετε. Αυτό το υπέροχο δώρο είναι, φυσικά, η νέα Σελήνη και συμβαίνει κάθε 28-30 ημέρες.

Με αστρολογικούς όρους, η νέα σελήνη είναι μία από τις πολλές φάσεις της σελήνης — συγκεκριμένα, αυτή όπου το φεγγάρι και ο ήλιος ευθυγραμμίζονται. Η νέα σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου και συχνά φέρνει μαζί της μια σειρά από νέα ξεκινήματα. Μια ιδιαίτερα ιδανική στιγμή για αυτοστοχασμό, διόρθωση πορείας και καθορισμό στόχων.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται ασυνείδητα με αυτήν την ενέργεια, τείνουν να δημιουργούν νέες συνήθειες, να ξεκινούν νέα έργα και να ξεκινούν αλλαγές στη ζωή περίπου την ίδια στιγμή με τη νέα Σελήνη.

Ακολουθεί ένας μικρός οδηγός που μπορείτε να ακολουθείτε σε κάθε νέα Σελήνη με πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε αλλά και όσα πρέπει να αποφύγετε.

7 πράγματα για να κάνετε σε μια νέα Σελήνη

Θέστε έναν στόχο/μια πρόθεση

Κάθε μήνα, το φεγγάρι μάς προσφέρει μια επιπλέον ώθηση ενέργειας για έναν στόχο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε στόχους που είναι σαφείς, και όσο πιο συγκεκριμένες μπορείτε να τις κάνετε. Σκεφτείτε: «Να αποκτήσω μια νέα δουλειά που μου φέρνει ικανοποίηση, με υψηλότερο μισθό από αυτόν που έχω αυτή τη στιγμή». Ή: “Να περάσω τις εξετάσεις δικηγόρων στην επόμενη προσπάθεια.” Αυτές οι προθέσεις είναι σαφείς και συγκεκριμένες. Όχι μόνο θα ενημερώσουν το σύμπαν για τις φιλοδοξίες σας, αλλά θα σας κρατήσουν συγκεντρωμένους σε αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

Ανάψτε ένα κερί

Ή φέρτε λίγο φως στη ζωή σας με κάποιον άλλο τρόπο. Το άναμμα ενός κεριού την πιο σκοτεινή νύχτα του μήνα σημαίνει την επιθυμία μας να φέρουμε λίγο περισσότερο φως στη ζωή μας. Ζητήστε από το σύμπαν να λάμψει φως πάνω σας κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης και όλων εκείνων που την ακολουθούν. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το τελετουργικό ένα βήμα παραπέρα φορτίζοντας το κερί σας με μια πρόθεση που θέλετε να εκδηλώσετε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου της σελήνης. Απλώς κρατήστε το κερί, καλέστε συναισθήματα ευγνωμοσύνης και αγάπης και ζητήστε από το σύμπαν αυτό που θέλετε. Ανάψτε το κερί και αφήστε το να σβήσει μόνο του.

Ξεκινήστε κάτι νέο

Η νέα σελήνη είναι η πιο γόνιμη ημέρα του σεληνιακού κύκλου κάθε μήνα. Αν υπήρχε η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι νέο, σίγουρα θα ήταν η νέα Σελήνη! Ξεκινήστε ένα νέο μάθημα. Κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά. Ζητήστε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ένα ραντεβού. Ξεκινήστε οτιδήποτε και ό,τι αισθάνεστε πάθος για αυτό. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ξανά.

Πηγαίνετε σε ένα πρώτο ραντεβού

Μιλώντας για να ξεκινήσετε κάτι νέο – το πρώτο ραντεβού είναι μια υπέροχη δραστηριότητα για μια νέα Σελήνη. Το σύμπαν είναι γεμάτο ενέργεια και δυνατότητες—η τέλεια στιγμή για να φυτέψετε τους σπόρους για μια νέα σχέση.

Δημιουργήστε μια λίστα

Θυμάστε αυτές τις προθέσεις για τις οποίες μιλήσαμε νωρίτερα; Λοιπόν, αν θέλετε να τα μεγεθύνετε, κάντε μια ολόκληρη λίστα με όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να λάβει υπόψη το σύμπαν όταν σας φέρνει την επιθυμία της καρδιάς σας. Η ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια εικόνα στο μυαλό σας για το πώς θα μοιάζει αυτή η νέα κατάσταση όταν φτάσετε εκεί, ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχει πραγματικά νόημα για εσάς.

Δημιουργήστε έναν Ιερό Χώρο

Η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να στήσετε έναν ιερό χώρο στο σπίτι σας για να φτιάξετε τη δική σας μαγεία. Καθαρίστε την ενέργεια του τόπου όπου θα διαλογίζεστε, θα εκδηλώνεστε και θα στοχάζεστε στον εαυτό σας. Βγάλτε τα σκουπίδια του κόσμου και κρατήστε τα έξω. Βεβαιωθείτε ότι αφού το ρυθμίσετε, το διατηρείτε καθαρό και τακτοποιημένο για να αποφύγετε κακές δονήσεις.

Φτιάξτε το δικό σας τελετουργικό

Αν σκέφτεστε κύκλους αλατιού και μάγισσες πάνω από ένα καζάνι, απλά θυμηθείτε ότι αν και αυτές οι τελετουργίες σίγουρα υπάρχουν, δεν είναι απαραίτητα αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ. Το να φτιάξετε το δικό σας τελετουργικό είναι απλώς θέμα δημιουργίας ενός συνόλου πρακτικών που δεσμεύεστε να κάνετε κατά τη διάρκεια κάθε νέας Σελήνης. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ο διαλογισμός, η παρακολούθηση ενός μαθήματος γιόγκα ή η σύνταξη μιας λίστας. Ή, μπορεί να είναι τόσο περίτεχνο όσο η δημιουργία ενός χώρου, η κατασκευή ενός κρυστάλλινου πλέγματος, η λήψη ενός καθαρού μπάνιου. Ό,τι κι αν είναι, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει ένα λεπτό για να προβληματιστείτε και να φυτέψετε μερικούς σπόρους πρόθεσης. Το να κάνετε περιοδικά διαλείμματα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε περιπλανηθείτε καιρό σε ένα μονοπάτι που δεν είναι ευθυγραμμισμένο με την καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε τη νέα Σελήνη ως υπενθύμιση για να σταματήσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε ελιγμούς στα όνειρά σας.

4 πράγματα για να αποφύγετε

Να εγκαταλείψετε κάτι που σας ενδιαφέρει

Η νέα σελήνη έχει να κάνει με τη δημιουργία. Φυσικά, μερικές φορές πρέπει να εγκαταλείψετε συνήθειες, ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πια. Ωστόσο, το να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πραγματικά σε μια νέα Σελήνη μπορεί να αποδειχθεί σπατάλη ενέργειας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας για να ξεκινήσετε, όχι να σταματήσετε.

Να αποφύγετε νέους ανθρώπους

Τα νέα φεγγάρια είναι διαβόητα επειδή φέρνουν ανθρώπους στη ζωή μας. Συχνά αυτοί οι νεοφερμένοι μας φέρνουν μαθήματα που ποθεί η ψυχή μας. Μην τα χάσετε αυτά. Όταν συναντάτε κάποιον διαφορετικό ή εκτός του συνηθισμένου σας τύπου κατά τη διάρκεια μιας νέας Σελήνης, να είστε ανοιχτοί και περίεργοι. Προσπαθήστε να μάθετε για αυτούς. Ποτέ δεν ξέρεις τι χαρές ή ιδέες μπορεί να φέρουν.

Να απορρίψετε απροσδόκητες προσκλησεις

Μιλώντας για γνωριμία με νέους ανθρώπους, μια νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε από το σπίτι. Δεδομένου ότι η νέα σελήνη είναι ιδανική για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, σκεφτείτε να πείτε «ναι» σε οποιεσδήποτε (και όλες!) τις τυχαίες προσκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Να περνάτε χρόνο με άτομα που «ρουφάνε» την ενέργειά σας

 

 

Αυτό είναι ένα «όχι» γενικά, αλλά δεν μπορεί πάντα να αποφευχθεί. Αλλά δεδομένου ότι η ενέργεια της νέας Σελήνης είναι τόσο απίστευτα ιδιαίτερη, αποφύγετε οποιουσδήποτε εκείνους που «ρουφούν» την ενέργεια. Θέλετε να αξιοποιήσετε όλη τη θετική και δημιουργική ενέργεια που ρέει γύρω σας. Τίποτα από αυτά δεν πρέπει να θυσιαστεί. Με απλά λόγια, μην αφήνετε άλλους να σας σκοτώσουν την ατμόσφαιρα.

Πηγή:.okmag.gr

Ροή Ειδήσεων

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο και πρόκριση στα ημιτελικά ο Μάρκος, άνετα η Ντουντουνάκη

Δεύτερη κούρσα, δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Δημήτρη Μάρκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας. Αυτή τη...

Μητσοτάκης στο έργο ύδρευσης της Λίμνης Σμοκόβου: Θα δώσει καθαρό και ποιοτικό νερό σε πάνω από 55.000 κατοίκους

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια κάνοντας λόγο για έργο πνοής για την ύδρευση 42 οικισμών - «Χρέος μας να διορθώσουμε τις διαχρονικές παθογένειες της...

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η κυβέρνηση θα είναι εδώ όσο χρειάζεται» για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέπτεται σήμερα την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη με δημάρχους και κοινοτάρχες παρακάρλιων περιοχών που επλήγησαν από...

Ρέντη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια – Ψάχνουν τον δράστη της επίθεσης στους προσαχθέντες

Ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σε...

Ματθαίος Τσίγκας: Ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga Κ17 είναι Έλληνας!

Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, διαπρέπει στο πρωτάθλημα Κ17 της Bundesliga. Ο 16χρονος Ματθαίος Τσίγκας είναι πρώτος σκόρερ όλων της κατηγορίας...

Οι συμβουλές της Τζούλια Ρόμπερτς στον… νεότερο εαυτό της

«Κοίταζε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά και μην βγάζεις τα φρύδια σου». Αυτή είναι η συμβουλή που θα έδινε η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς (Julia...

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής – «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα;»

Την ψυχραιμία της έχασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον τηλεοπτικό αέρα. Αφορμή στάθηκαν οι καλεσμένοι της, καθώς...