Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΆδωνις για Καλάθι: «Κάποιοι θα πουν τον “καπαμά” τους

Άδωνις για Καλάθι: «Κάποιοι θα πουν τον “καπαμά” τους

Για το Καλάθι του Νοικοκυριού μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του σε σουπερμάρκετ στα Μελίσσια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο υπουργός ανέφερε ότι το Καλάθι του Νοικοκυριού «ξεπουλάει», ενώ σχολίασε την κριτική του κόσμου αλλά και τα όσα είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Από την Τετάρτη, δηλαδή σε δυο μέρες χαμηλότερο, απ’ όσο έχω μάθει απ’όλες τις αλυσίδες με τις οποίες μιλάω σε πολύ, πλέον, τακτά χρονικά διαστήματα, στην κουβέντα ότι ο κόσμος έχει στηρίξει, έχει καταλάβει τι είναι το Καλάθι. Που είναι λογικό τις πρώτες μέρες, να μην έχει καταλάβει. Πρέπει να σας πω ότι σε όλες τις αλυσίδες, και είμαι ευτυχής γι’ αυτό, το Καλάθι πάει πάρα πολύ καλά, να το πω λίγο λαϊκά, έχει ξεπουλήσει. Δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού. Που πάει να πει ότι ο κόσμος, παρά το ότι κάποιοι θα ασκήσουν κριτική, θα πουν τον “καπαμά” τους, το αγοράζει», είπε αρχικά.

«Στην ΕΣΣΔ, που του αρέσει, τα ράφια ήταν άδεια»

Στη συνέχεια, ο Γεωργιάδης απάντησε στο σχόλιο του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, μετά την ατάκα του ηλικιωμένου («αρχ@@@ καπαμά») για το Καλάθι .

«Ωραίο είναι να λέμε κύριε Κουτσούμπα για τον καπαμά. Γιατί τον είδα χθες εκεί στον Παπαδάκη, μου έκανε μια ωραία αναφορά. Τον σεβαστό κύριο γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, αλλά να ξέρει ότι η Σοβιετική Ένωση που του αρέσει, τα ράφια ήταν άδεια. Εδώ τα ράφια είναι γεμάτα», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων