Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΆκης Σκέρτσος: Δημοσιοποίησε τη συνομιλία του με τον συντάκτη του Documento (Photo)

Άκης Σκέρτσος: Δημοσιοποίησε τη συνομιλία του με τον συντάκτη του Documento (Photo)

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Επικρατείας και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε τη συνομιλία που είχε με τον συντάκτη του άρθρου στην εφημερίδα Documento σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου στο Facebook:

«Την αθλιότητα από όπου κι αν εκπορεύεται την αντιμετωπίζεις με διαφάνεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Δεν συνδιαλέγεσαι ούτε βουτάς στο βούρκο μαζί της. Στις δημοκρατίες επίσης, σε αντίθεση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όποιος κατηγορεί κάποιον οφείλει να τεκμηριώνει τις κατηγορίες του. Ειδάλλως είναι συκοφάντης.

Οι λίστες του ντοκουμέντου δεν εισφέρουν κανένα νέο στοιχείο στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων ούτε τεκμηριώνονται με αποδείξεις -που εφόσον υπάρχουν πρέπει να προσκομιστούν στη δικαιοσύνη και να μη γίνουν φειγ βολάν.

Το μόνο που πετυχαίνει εν τέλει η σαλαμοποίηση των δήθεν «αποκαλύψεων» είναι ο ευτελισμός μιας σοβαρής υπόθεσης που αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη και η εξυπηρέτηση ενός οργανωμένου σχεδίου αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα αλλά και από το μετρήσιμο έργο που παράγεται καθημερινά σε πολλά πεδία πολιτικής προς όφελος των πολιτών.

Παραθέτω τη συνομιλία μου με τον συντάκτη του ντοκουμέντου διότι η εφημερίδα παρέλειψε να δημοσιεύσει ως όφειλε ολόκληρη την επικοινωνία».

Πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων