Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςAll Star Survivor - Κώστας Παπαδόπουλος: «Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν...

All Star Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος: «Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν από αυτούς που έχουν υπογράψει»

Kώστας Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις, με αφορμή την προετοιμασία για το πολυαναμενόμενο All Star Survivor.

Ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε στην κάμερα του «Πρωινού μας» πως εδώ και έναν χρόνο ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμος να επανέλθει στους στίβους μάχης.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το All Star Survivor, γιατί είναι λεπτή η θέση μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πήγαμε για ένα καφεδάκι, το ήπιαμε και θεωρώ πως ήμουν πολύ καλός στνο καφέ. Πήγε καλά. Θεωρώ ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου. Όλα κομπλέ. Προετοιμάζομαι έναν χρόνο τώρα».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι για καιρό ακολουθούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς ήθελε να είναι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή για να ξαναμπεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Πήγαινα και κολυμπούσα, πήγαινα στο γυμναστήριο, έκανα τρέξιμο. Το περιμέναμε ότι θα γίνει κάποτε το All Star κι είμαι πολύ τυχερός που θα μπορέσω να… », είπε και διέκοψε την πρότασή του.

«Μακάρι να μπορέσω να μπω, μακάρι», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τόνισε μάλιστα, πως αν και πολλοί παίκτες έχουν υπογράψει συμφωνία με την παραγωγή, δεν θα καταφέρουν να μπουν όλοι.

«Έχουμε υπογράψει πάρα πολλοί, αλλά το θέμα είναι ποιος θα μπει. Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν από αυτούς που έχουν υπογράψει. Η αίσθησή μου λέει ότι είμαι καλά», δήλωσε κλείνοντας.

Πηγή:protothema.gr

Ροή Ειδήσεων