Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήMainΑπειλεί με μηνύσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Απειλεί με μηνύσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μετά την εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη και το ξέσπασμά της μέσω social media αλλά και την κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση διά μέσω του δικηγόρου της.

Ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, κ. Ανδρέας Μήτσαινας αναφέρει:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ανδρέας X. Μήτσαινας»

Πηγή:ieidiseis.gr

Ροή Ειδήσεων