Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΑποκλειστικό: Χήρα Έλληνα Υπουργού «πιστολιάζει» κομμωτές και γίνεται... Λούης, αφήνοντας «φέσι» 500...

Αποκλειστικό: Χήρα Έλληνα Υπουργού «πιστολιάζει» κομμωτές και γίνεται… Λούης, αφήνοντας «φέσι» 500 ευρώ!

Σούσουρο στην ελληνική showbiz με την αποκλειστική είδηση που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr! Η καταγγελία έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε αφού πρώτα την έχουμε τσεκάρει για τα καλά.

Πρόκειται για πασίγνωστη Ελληνίδα, χήρα Έλληνα Υπουργού, που μονοπώλησε την ελληνική επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια για όχι και τόσο… ευχάριστα ζητήματα! Όχι τόσο την… lifestyle επικαιρότητα…

Η εν λόγω κυρία λοιπόν φαίνεται πως έχει γίνει ο εφιάλτης πασίγνωστων κομμωτών, ο οποία αφού αφηνόταν στα… χεράκια τους και επέλεγε πανάκριβες κομμώσεις, έπειτα να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και να … εξαφανίζεται!

«Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» κι αυτό φαίνεται πως έχει τηρήσει, κατά γράμμα, η κυρία του συγκεκριμένου ρεπορτάζ!

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν η «φίλη» μας επισκέφτηκε ως πελάτισσα γνωστό κομμωτή προς… Πειραιά πλευρά και ζήτησε να βάλει, μεταξύ άλλων και πανάκριβα extensions, δείχνοντας πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τον θάνατο του συζύγου της!

Το συνολικό ποσό που όφειλε να δώσει στον κομμωτή ανέρχεται στα 480 ευρώ. Η ίδια επικαλέστηκε πως έχει ξεχάσει το πορτοφόλι της, όμως το όνομά της είναι τόσο… «δυνατό» που δεν περνούσε από το μυαλό του θύματος ότι θα τον «πιστωλιάσει»! Αφού λοιπόν εξαφανίστηκε τον μπλόκαρε από όλα τα social media, κάνοντας ταυτόχρονα φραγή και στο κινητό του τηλέφωνο.

Φαίνεται μάλιστα πως η χήρα το έχει κάνει… σύστημα, αφού σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, όταν τον επισκέφτηκε το μαλλί της ήταν… «φρέσκο» και κατηγορούσε προηγούμενη κομμώτρια πως δεν της έκανε σωστή δουλειά και γι’ αυτό αποφάσισε να αλλάξει κομμωτή, αλλάζοντας παράλληλα την κόμμωσή της. Κάτι μας λέει πως απο βδομάδα θα αναγκαστεί να αλλάξει ξανά και να «φεσώσει» ακόμα ένα θύμα.

Πηγή:.athensmagazine.gr

Ροή Ειδήσεων