Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΑπόστολος Τσιτσιπάς για Στέφανο: "Γράφονται ψεύδη, συνεχίζουμε ενωμένοι"

Απόστολος Τσιτσιπάς για Στέφανο: “Γράφονται ψεύδη, συνεχίζουμε ενωμένοι”

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του τόνισε ότι κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και επεσήμανε ότι εκείνος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν ενωμένοι.

Με ανάρτησή του ο Απόστολος Τσιτσιπάς θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν εκείνον και τον Στέφανο Τσιτσιπά να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Φυσικά, όλα αυτά προέκυψαν μετά το πρόσφατο ξέσπασμα του Έλληνα τενίστα προς το μέρος της εξέδρας όπου καθόταν ο πατέρας του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε ότι κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και επεσήμανε ότι συνεχίζουν ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook: “Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ”.

πηγή:atticatimes.gr

Ροή Ειδήσεων