Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςBίκυ Χατζηβασιλείου: «Το “Πακέτο” ήταν μια εκπομπή ψυχοφθόρα και επαχθής»

Bίκυ Χατζηβασιλείου: «Το “Πακέτο” ήταν μια εκπομπή ψυχοφθόρα και επαχθής»

H Bίκυ Χατζηβασιλείου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή την οποία παρουσίαζε στο παρελθόν, στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση αλλά και στον μοναδικό λόγο για τον οποίο θα επέστρεφε.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι γιατί πραγματικά το ακούω ως παράπονο από τον κόσμο, το κοινό μου, τους τηλεθεατές. Αυτή τη στιγμή το έχω ανάγκη να απέχω, πολύ συνειδητά και χρειάζομαι να πάρω τις ανάσες μου. Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής. Δεν διεκπεραίωνα, έμπαινα μέσα στα θέματα. Κι αυτά δεν ήταν θέματα μυθοπλασίας, ήταν αληθινές, ανθρώπινες ιστορίες».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Αυτή η εκπομπή ήταν δικό μου δημιούργημα. Αν το έκανε κάποια άλλη παρουσιάστρια, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, αρκεί να έχει αποτέλεσμα. Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο».

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τέλος, δήλωσε ότι: «Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, στην TV100. Όταν είπα το πρώτο δελτίο ειδήσεων, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί τότε ήταν παράνομο, παράτυπο».

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων