Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΧείμαρρος ο Γιάννης Σμαραγδής κατά του Ντάνου

Χείμαρρος ο Γιάννης Σμαραγδής κατά του Ντάνου

Τέλος σε κάθε φήμη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, θα παίξει στη νέα που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Καποδίστρια, έβαλε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Σε σύνδεση με το Πρωινό, ο Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε όλη την αλήθεια σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα. Ο σκηνοθέτης απάντησε έξω από τα δόντια στις ερωτήσεις που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς» είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής και συνέχισε:

«Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα ‘Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει’. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

«Μετά πήρα τηλέφωνο αυτόν που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω ‘Εσύ το έχεις κάνει’. Και μου είπε: ‘Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη’. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: ‘Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι’. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο».

«Λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων»

Σε αυτό το σημείο, ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε στον αέρα το μήνυμα που του έστειλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το οποίο έλεγε: «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Άλλη είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων».

Αυτή η παρέμβαση είχε ως αποτέλεσμα ο Γιάννης Σμαραγδής να αποκαλύψει ολόκληρο το παρασκήνιο γύρω από αυτή τη φημολογία. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες τις δικές μου. Προσπάθησαν να επιβάλουν τον κύριο Αγγελόπουλο και να παίξει συγκεκριμένο ρόλο στην ταινία».

Δείτε το βίντεο

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων