Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα Μανταλάκια«Χείμαρρος» ο Συρίγος: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με «έφυγαν». Θύμωσα και...

«Χείμαρρος» ο Συρίγος: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με «έφυγαν». Θύμωσα και μετά… το ξέχασα»

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του από τον ΑΝΤ1 και το πρωινό και ήταν χείμαρρος»!

Αρχικά σεφ αποκάλυψε στην εκπομπή, Open Weekend: «Η σχέση μου με την τηλεόραση ξεκίνησε πριν από 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής “Ελένη” ότι με ενδιαφέρει η θέση του μάγειρα. Πέρασα από κάστινγκ. Η Ελένη ήταν πάντα σαν να ήμουν στο σχολείο. Έφυγα όταν σταμάτησε η Ελένη.»!

Και πρόσθεσε: «Τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα και έστειλα μήνυμα στη Φαίη ότι με ενδιαφέρει να συνεργαστούμε και έτσι έγινε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, πολλοί που δείχνουν ότι ξέρουν. Ο Λιάγκας δεν ξέρει να μαγειρεύει, ξέρει όμως να τρώει, έχει ωραία γεύση».

Και αποκάλυψε: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με “έφυγαν”. Τελευταία στιγμή έγινε αυτή η ανακοίνωση ότι δεν θα είμαι στο δυναμικό. Στην αρχή θύμωσα, μετά στεναχωρήθηκα και μετά το ξέχασα. Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω δική μου εκπομπή».

Ο Πέτρος Συρίγος υπογράμμισε ότι είναι μπαμπάς πάνω από όλα, αλλάζει την κόρη του, δεν μαγειρεύει ποτέ στο σπίτι ενώ όπως είπε παραγγέλνει ντελίβερι και γελάνε οι ντελιβεράδες!

Πηγή:gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων