ΑρχικήLifestyleΖώδιαΔεκέμβριος: Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2022 για τα 12...

Δεκέμβριος: Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2022 για τα 12 ζώδια

Ποια ζώδια θα πιεστούν και ποια θα ανταμειφθούν για τους κόπους και τις θυσίες που έκαναν σε όλη την πορεία του έτους; Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις του για κάθε ζώδιο! Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος;

Κριός
Πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας και να μην κουράζεστε άσκοπα. Επίσης πρέπει να είστε δημιουργικοί και πρόθυμοι στο περιβάλλον της εργασίας σας. Να σκέπτεστε τι λέτε και τι κάνετε και προσπαθήστε να μην είστε απερίσκεπτοι όταν κυκλοφορείτε διότι εγκυμονεί ο κίνδυνος ατυχημάτων τα οποία θα εμπόδιζαν την πρόοδο σας. Ακόμη πρέπει να είστε λογικοί και συντηρητικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας καθώς στις 21 ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και να αποφύγετε να δημιουργήσετε υποχρεώσεις που θα σας έφερναν αργότερα σε δύσκολη θέση. Όσοι είστε γονείς ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα ενός παιδιού σας.

Ταύρος

Ανακατατάξεις σημαδεύουν την αρχή του μήνα   και μάλιστα σημαντικές για τον καθένα από εσάς. Άλλοι λοιπόν προβληματίζεστε για την καριέρα σας και την επαγγελματική σας αναδιοργάνωση, άλλοι για την οικογενειακή σας κατάσταση ή το γάμο σας από μια έντονη ανάγκη να δοθεί μια λύση που θα οδηγήσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων και τέλος μερικοί άγχεστε για μια αισθηματική ιστορία που, εκ των συνθηκών, δεν γίνεται παρά να βρίσκεται σε στασιμότητα. Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω  μετά τις 10 του μήνα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και σας διευκολύνουν στις υποθέσεις σας, πράγμα σημαντικό για ευχάριστες γιορτές.

Δίδυμοι

Οι περισσότεροι, έχετε πραγματικά προβλήματα και σε αυτά θα περιοριστώ.  Αν η λύση σας είναι η επανάσταση καλό θα είναι να την αναβάλετε προς το παρόν διότι το τελευταίο που χρειάζεστε είναι ένα εμπόλεμο κλίμα. Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητές σας, αποφύγετε τριβές με αγαπημένα πρόσωπα και προσπαθήστε το πρώτο δεκαήμερο να προλάβετε όσα περισσότερα μπορείτε. Αισθηματικά ο σύντροφός σας προβληματίζεται από την μη ανάληψη ευθυνών εκ μέρους σας σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε καλύτερη διάθεση, αλλά μην κάνετε σενάρια για εκείνες τις μέρες καθώς είναι πιθανόν να έχετε ανατροπές και απρόοπτα.

Καρκίνος

Προς το παρόν όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές καλές προοπτικές αλλά υπάρχουν και αρκετές πρακτικές δυσκολίες στο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία, αυτό το μήνα είναι μία οικονομική στασιμότητα συνδυασμένη με ανάγκη χρημάτων για απαραίτητα απροσδόκητα έξοδα. Θα χρειαστεί υπομονή και ευφυής χειρισμός, γιατί το «σφίξιμο» είναι παροδικό. Στο μεταξύ μην κάνετε καμία σπασμωδική ενέργεια όπως αγοραπωλησίες ή δάνεια. Ίσως μερικοί χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή να ταξιδέψετε για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Ελέγχετε τις κινήσεις σας τις γιορτινές μέρες και μην παίρνετε αποφάσεις, κυρίως για λόγους αντίδρασης.

Λέων

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου σας βοηθά να ολοκληρώσετε προηγούμενες προσπάθειες. Κάποιες πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Μέσα σας όμως ξέρετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο και βλέπετε πιο καθαρά προς τα που πρέπει να κατευθυνθείτε. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σημαίνει ευκαιρίες για πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Βελτιώστε σχέσεις, ακολουθήστε το ένστικτό σας, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Η είσοδος του Δία στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο, ευνοεί γιορτινές δραστηριότητες και ταξίδια, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων σας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν σας αφήνει ακάλυπτους όταν γίνεστε πιο τολμηροί από όσο συνήθως.

Παρθένος

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους, σας δίνει την παρόρμηση μιας αντίδρασης, μιας διαμαρτυρίας, μιας επανάστασης ή έστω μια νέας συμπεριφοράς. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι νευρική και άστατη. Αντιθέσεις υπάρχουν στο περιβάλλον σας και κάποιες φορές, νιώθετε να σας εγκαταλείπει η δύναμη της λογικής. Τα πράγματα βελτιώνονται μετά τις 10, όταν Ερμής και Αφροδίτη βρεθούν στον Αιγόκερω. Κρατήστε εφόδια για τότε, ενεργοποιήστε γνωριμίες, ιδιότητες και ικανότητες και προωθήστε το συμφέρον σας. Ο Δίας περνά στον Κριό στις 21 και γίνεστε αποδέκτες προτάσεων, μερικές από τις οποίες περιμένατε από καιρό και άλλες οι οποίες σας φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες. Τα Χριστούγεννα φροντίστε να μην απομονωθείτε, αλλά να αποδεχτείτε προσκλήσεις, ακόμα και αν αυτές σημαίνουν ότι πρέπει να μετακινηθείτε.

Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παραμένετε δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Οι πιο τολμηροί από εσάς καταφέρατε να βάλετε σε πιο αποδοτικά πλαίσια την εργασία, αν και ακόμα δεν έχετε τακτοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις σας. Στην πορεία του μήνα θα ασχοληθείτε ακόμα εντονότερα με την οικογένεια και τις ανάγκες της, ενώ θα είναι έντονο το αίσθημα της φυγής. Ο Δίας από τον Κριό σας προσφέρει την ευκαιρία νέων δραστηριοτήτων, ή σας δίνει το κλειδί της ασφάλειας που χρειάζεστε. Τα Χριστούγεννα δώστε το ύφος που θέλετε στην εμφάνιση, αλλά και στις επιδιώξεις σας. Το διάστημα αυτό προβλέπεται να έχει πολλή δραστηριότητα και αναπάντεχα γεγονότα. Αν σχεδιάζετε ταξίδι, ή έστω κάποιου είδους απόδραση, βεβαιωθείτε ότι τα αφήνετε όλα τακτοποιημένα πριν ξεκινήσετε και δεν θα σας αναζητήσουν για κάποια σας υποχρέωση.

Σκορπιός

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει προβληματισμένους γύρω από τα οικονομικά σας. Τα καταφέρνετε όμως και ισορροπείτε καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρεθούν στον Αιγόκερω μετά τις 10 του μήνα. Οι καταστάσεις που σας τάραξαν φαίνεται να ομαλοποιούνται και εσείς βρίσκετε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Δίας περνά στον Κριό και ξεκινά ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων, ή αναπάντεχων γεγονότων για τα Χριστούγεννα. Οργανωθείτε καλύτερα, επιμείνετε περισσότερο σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και σκεφτείτε θετικά. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα μπορεί να σας ωφελήσει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε!

Τοξότης

Η ικανότητά σας να ξεγλιστράτε από τα δύσκολα είναι παροιμιώδης. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα δώσει έμφαση στα πρακτικά ζητήματα και κυρίως σε όσα εξαρτώνται από τα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε αλλαγές που σας ευνοούν, ενώ πρέπει να δώσετε έμφαση και στην εργασία. Αισθηματικά ξεπερνάτε έναν σκόπελο με ιδιαίτερη μαεστρία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στον Κριό στις 21, τονίζει τη γοητεία και την αποτελεσματικότητά σας, όπου και αν κληθείτε να βοηθήσετε. Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις είναι πάντα στο πρόγραμμά σας, αλλά χρειάζεστε και μια οικονομική κάλυψη η οποία θα προκύψει την τελευταία στιγμή.

Αιγόκερως

Ο μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις δραστηριότητές σας, ιδιαίτερα μετά τις 10 του μήνα, όταν Ερμής και Αφροδίτη βρεθούν στο ζώδιό σας.  Επίσης ο Δίας αλλάζει ζώδιο στις 21 όπου περνά στον Κριό. Μια γενικότερη αναστάτωση θα σας είναι πολύ ωφέλιμη αν μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Ενισχύστε τη θέση σας στην εργασία, αλλά και στις αισθηματικές σας βλέψεις οι ελεύθεροι.  Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους σας θέλει διπλωμάτες και προσεκτικούς σε επεκτάσεις και σε σχέσεις που υπερασπίζονται κάποιο συμφέρον. Τα Χριστούγεννα, συμβαδίστε με το πνεύμα της εποχής, τηρήστε το έθιμο που σας ταιριάζει και απολαύστε τη συντροφιά των αγαπημένων σας.

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν διαφέρουν και πολύ από ότι προηγήθηκε. Φροντίστε όμως να μάθετε από λάθη και παραλείψεις και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές και κοινωνικές. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη μετά το πρώτο δεκαήμερο, σηματοδοτεί ένα διάστημα στο οποίο θα κυριαρχήσουν τα οικονομικά ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν ευκαιρίες υλοποίησης κάποιων φιλοδοξιών σας. Αισθηματικά φροντίστε να μην εκτίθεστε και να μην προκαλείτε αντιδράσεις. Η είσοδος του Δία στον Κριό, δίνει ευχάριστη χροιά στις δραστηριότητες των Χριστουγέννων.

Ιχθείς

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου δίνει προβάδισμα σε κοινωνικές δραστηριότητες, ευχάριστες συντροφιές και λιγότερο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε ανάδρομη πορεία, δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τον επαγγελματικό σας δυναμισμό. Σας στέλνει μηνύματα αλλαγής που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Κάποιοι ουσιαστικοί άνθρωποι σας καθοδηγούν,  αλλά αποφάσεις μακροπρόθεσμες μπορείτε να πάρετε δυο μήνες αργότερα και όχι τώρα. Ερμής και Αφροδίτη περνούν στον Αιγόκερω και σας θέλουν συγκεντρωμένους και αποτελεσματικούς, αλλά παράλληλα δίνουν και ευκαιρίες χαράς. Ο Δίας περνά στον Κριό και σας βοηθά να προβληθείτε, να επικοινωνήσετε και να περάσετε ευχάριστα τα Χριστούγεννα.

Πηγή:oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

Κομισιόν: Ο Μάριο Ντράγκι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την προεδρία, σύμφωνα με το περιβάλλον του

Η La Repubblica δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο Εμανουέλ Μακρόν προωθεί στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες την ιδέα ο Ντράγκι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν Ο πρώην πρωθυπουργός...

Η Τουρκία θέλει να εγκαταστήσει Παλαιστίνιους για εποικισμό στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, γράφει τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα η Άγκυρα σχεδιάζει μια στρατηγική εγκατάσταση έως και 250.000 Παλαιστινίων – Επιδιώκει να πιέσει σιωπηρά για την αναγνώριση του ψευδοκράτους Η...

Κωνσταντίνα: «Δεν εχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση – Έχω αγαπηθεί, είμαι γεμάτη»

Για τις συνεργασίες που την καθιέρωσαν, την όμορφη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της αλλά και τον αγνοούμενο πατέρα της στην Κύπρο...

Μαρία Κορινθίου: Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί να πήγαινα καλεσμένη στο «Πρωινό»

«Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;» ανέφερε ΗΜαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για την αποχώρησή της από...

Τα επεισόδια σε Πανθεσσαλικό και Ρέντη φέρνουν φόβο για… ΣΕΦ και «Καραϊσκάκης»

«Βεντέτα» φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία την τελευταία εβδομάδα, ενώ «χαροπαλεύει» ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε μετά...

Αυτό το ρόφημα είναι το… «ελιξίριο» της υγείας

Βελτίωσε την πέψη, την υγεία της καρδιάς σου και μείωσε το στρες με αυτό το τσάι με τζίντζερ και λεμόνι. Το ελιξίριο της ευεξίας είναι...

Η Νάταλι Πόρτμαν δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στο «Star Wars»

Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) εμφανίστηκε στο «Watch What Happens Live» για να προωθήσει τη νέα της ταινία «May December» και είπε για άλλη...