Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΕρωτογενής ζώνη: Σε ποιο σημείο του σώματος βρίσκεται για κάθε ζώδιο

Ερωτογενής ζώνη: Σε ποιο σημείο του σώματος βρίσκεται για κάθε ζώδιο

Όπως όλοι ξέρουμε κάθε αστερισμός συνδέεται με μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο μέσα στον χρόνο, και κατά συνέπεια με την ημερομηνία των γενεθλίων μας.

Το γεγονός αυτό, προσδίδει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές, που αναμφίβολα, επηρεάζουν εμάς και τις σχέσεις μας με τους γύρω μας.

Κάθε ζώδιο συνδέεται με κάποιο μέρος στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο είναι η ερωτογενής ζώνη του. Και όχι! Δεν έχει να κάνει ούτε με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ούτε τον ωροσκόπο μας!

«Ζώνη ευαισθησίας»

Τα σημεία αυτά, όχι μόνο δείχνουν το πόσο σεξουαλικό μπορεί να γίνει ένα ζώδιο, αλλά σχετίζονται και με την αστρολογική ιατρική! Διερευνώνται και εντοπίζονται, δηλαδή, ευπαθή σημεία πάνω στο σώμα του ζωδίου, συμβάλλοντας έτσι, στην πρόληψη κάποιων παθήσεων.

Κριός: κεφάλι

Δεν είναι τυχαίο, η ηγετική τους φύση σχετίζεται άρρηκτα με την κορυφή, άρα και το κεφάλι! Το μασάζ στο κεφάλι είναι ο δρόμος προς την καρδιά των Κριών, καθώς και τα χάδια και τα φιλιά. Ξεκινήστε απαλά όμως – δεν θέλουν δυνατές κινήσεις! Ο Κριός συνήθως υποφέρει από πονοκεφάλους και στρες, καθώς το μέρος του σώματός του αυτό, είναι επιρρεπές σε προβλήματα υγείας.

Ταύρος: λαιμός

 

Δίδυμος: ώμοι & χέρια

 

Καρκίνος: στήθος & στομάχι

Η φράση «Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι!», ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση ενός Καρκίνου. Μαγείρεψε του, ξάπλωσε στο στήθος του, αγκάλιασε τον, και θα τον έχεις δικό σου! Οι ευαίσθητοι του ζωδιακού δε ζητάνε πολλά. Αγάπη, χάδια και λίγο -ή μάλλον πολύ- φαγητό! Πρέπει όμως να προσέχουν λίγο παραπάνω, γιατί τους περιτριγυρίζουν πεπτικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως η καρδιά στέλνει το αίμα σε όλο μας το σώμα, έτσι και ο Λέων στέλνει όλη του την ζωντάνια στους υπόλοιπους αστερισμούς του κύκλου. Οι Λέοντες είναι ευαίσθητοι, αλλά παράλληλα γενναίοι. Μπορεί να υποφέρουν από ταχυπαλμία όταν είναι ανήσυχοι, όμως τους ηρεμούν πολύ τα αγγίγματα και τα χάδια στην πλάτη.

Παρθένος: κοιλιά & πεπτικό σύστημα

Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, γι αυτό ακόμη και στον έρωτα θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια! Το ευαίσθητο μέρος του σώματός τους, σχετίζεται με την κοιλιά και σημαίνει ότι ίσως να υποφέρουν από προβλήματα, όπως δυσκολία πέψης. Παρόλα αυτά, το κλειδί της καρδιάς τους είναι το φαγητό και οι αγκαλιές ή γενικότερα τα χάδια χαμηλά στην κοιλιά.

Ζυγός: μέση και γλουτοί

Οι Ζυγοί είναι γεννημένοι με την ομορφιά να κυλάει μέσα στο αίμα τους, είτε μιλάμε για τους άνδρες είτε για τις γυναίκες: έχουν μια θαυμάσια εσωτερική ομορφιά! Για να ξεδιπλώσουν τον ρομαντισμό τους, μην παραλείψετε να επικεντρωθείτε στο σημείο της μέσης, είτε με μασάζ είτε με φιλιά, καθώς και στους γλουτούς! Τα δερματικά προβλήματα όπως τα ξηρά μπαλώματα του δέρματος εδώ και εκεί, η φαγούρα και το κοκκίνισμα, ή σε κάποιες περιπτώσεις η ακμή, είναι προβλήματα που κυνηγάνε το μεγαλύτερο ποσοστό των Ζυγών!

Σκορπιός: παντού!

Ο τυχερός Σκορπιός! Η φύση του ζωδίου αυτού, σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα είναι ώριμο για σεξουαλική ευχαρίστηση. Το ελαφρύ άγγιγμα και το πείραγμα σε όλο το σώμα μπορεί να στείλει τον Σκορπιό σε βάθη έντονης διέγερσης. Παθιασμένος από τη φύση του, ολόκληρο το σώμα είναι η ερωτογενής ζώνη του!

Τοξότης: μηροί & γοφοί

Αν θέλετε να «ενεργοποιήσετε» έναν Τοξότη, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στους μηρούς και τους γοφούς του. Αυτές οι ελάχιστα γνωστές ερωτογενείς ζώνες ανταποκρίνονται εξαιρετικά σε κάθε είδους άγγιγμα, φιλί ή μασάζ!

Αιγόκερως: γόνατα

Η ερωτογενής ζώνη του Αιγόκερου βρίσκεται ακριβώς γύρω από τα γόνατα και τα πόδια τους. Αυτή η περιοχή που συχνά παραβλέπεται είναι εξαιρετικά δεκτική σε κάθε είδους σωματική επαφή. Οι συγκινήσεις τους πολύ σπάνια παρουσιάζονται ή επιδεικνύονται δημόσια, και ακόμη και στον ιδιωτικό τους χώρο οι Αιγόκεροι είναι συντηρητικοί και προσεκτικοί με ποιους τις μοιράζονται. Όλο αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε προβλήματα υγείας στο μέλλον εάν δεν αρχίσουν να μιλούν και να συζητούν για το πώς αισθάνονται.

Υδροχόος: αστράγαλοι & κνήμη

Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ότι οι Υδροχόοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι γύρω από τις γάμπες και τους αστραγάλους τους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα σημεία την επόμενη φορά που θα τους δείξετε στοργή, θα εκπλαγείτε με το πόσο δεκτικοί είναι στο άγγιγμα σας!

Ιχθύς: πέλματα

Ο συναισθηματικά έξυπνος Ιχθύς λατρεύει να περνάει καλά και να απολαμβάνει τις απλές στιγμές, έτσι θα σας αφήσει να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε εσείς, αρκεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα! Πολλοί λένε ότι οι Ιχθύς είναι οι ποδολάγνοι του ζωδιακού!

Πηγή:.pronews.gr

Ροή Ειδήσεων