Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΗ ΕΡΤ επιστρατεύει για ρεβεγιόν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα έχει απέναντί...

Η ΕΡΤ επιστρατεύει για ρεβεγιόν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα έχει απέναντί του τον Κοκλώνη

Πάει ο παλιός ο χρόνος, με Παπαδόπουλο και Κοκλώνη! Τηλεοπτικά ρεβεγιόν, με τα κανάλια να βάζουν τα δυνατά τους με στόχο την τηλεθέαση στην αλλαγή του χρόνου, και ήδη ΕΡΤ και Alpha έχουν μπει σε γιορτινό mood, καθώς άρχισαν οι προετοιμασίες.

Έτσι, λοιπόν, από τη μια η κρατική τηλεόραση επιστρατεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που είναι «μανούλα» στην παρουσίαση εορταστικών εκπομπών!

Μάλιστα, η ΕΡΤ επαναλειτουργεί, έπειτα από δέκα χρόνια, το ιστορικό της στούντιο στη λεωφόρο Κατεχάκη για το ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με την εκπομπή να γυρίζεται την ερχόμενη εβδομάδα και την προβολή της να έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου.

Ο νέος χρόνος, όμως, θα μπει και στον Alpha με πολύ τραγούδι και χορό, μια και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα διεξαχθεί ο τελικός του «J2US», με τον Νίκο Κοκλώνη, την κριτική επιτροπή και τα ζευγάρια των διαγωνιζομένων να βάζουν τα γιορτινά τους!

sel 18 f1 ΚΟΚΛΩΝΗΣ 3

Πέρα από τους φιναλίστ, θα επιστρέψουν και παλιοί διαγωνιζόμενοι ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, ενώ ο παραγωγός έχει ήδη «κλείσει» κάποιους τραγουδιστές για να εμφανιστούν ως γκεστ!Και μέσα σε όλα αυτά, ο Κοκλώνης εμφανίζεται να «εισβάλλει» και στο Star, με την εταιρία παραγωγής του Barking Well Media να έχει ήδη δεχτεί πρόταση από το κανάλι για μία νέα εκπομπή, αφού στο κανάλι ψάχνουν τρόπο να ενισχύσουν τη βραδινή ζώνη, στην οποία κατά κύριο λόγο προβάλλονται ταινίες. Ετσι, βολιδοσκοπούν τη βρετανική παραγωγή «First Dates», η οποία έχει ένα τηλεπαιχνίδι που μοιάζει πολύ με το «Ραντεβού στα τυφλά». Στόχος είναι να βγει στον αέρα μέσα στο 2023!

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων