Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΕξάγωνο Ερμή – Κρόνου 30/11: Σχέδια σε εφαρμογή!

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου 30/11: Σχέδια σε εφαρμογή!

Την Τετάρτη στις 30 Νοεμβρίου 2022, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη , σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας μία θετική χροιά στις επικοινωνίες μας, όπου έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή πορεία!

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μας ωθεί να κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια  (ο Ερμής στον Τοξότη ) και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες, προκειμένου να συγκροτήσουμε και πάλι την ζωή μας, να οργανώσουμε τις εργασίες μας, να βάλουμε σε ένα πρόγραμμα αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Η όψη αυτή, λειτουργεί υποστηρικτικά και για την σταθεροποίηση συμφωνιών καθώς και για να μπορέσουμε να κάνουμε επιλογές, που θα μπορούν να έχουν μία θετική, μόνιμη χροιά σε βάθος χρόνου!

Τα ζώδια που δέχονται επικοινωνιακή εύνοια είναι οι Κριοί, Λέοντες, τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Κριός

Ιδανική μέρα για να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά και για να κάνεις σταθερές συμφωνείς.  Φιλικές σχέσεις στηρίζονται σε γερές βάσεις και σου δίνουν υποστήριξη.

Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μπορέσεις να  τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, για να προβείς σε οικονομικές διευθετήσεις αλλά και για να κάνεις έναν καλύτερο συντονισμό για τα μετέπειτα επαγγελματικά σχέδια … ανακουφίζεσαι γιατί φεύγει βάρος από πάνω σου!

Δίδυμοι

Οι εξελίξεις σε ευνοούν για να προβείς σε μία νέα σχέση και συνεργασία που θα  έχει σταθερότητα στο χρόνο, ή ακόμα και για να προχωρήσεις ζητήματα νομικά, εκπαιδευτικά.  Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι μέσα στις τάσεις.

Καρκίνος

Η μέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να εφαρμόσεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να συντονίσεις και τον οικονομικό τομέα.  Η προβολή της δουλειάς σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις οικονομικά!

Λέων

Συζητήσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου σε βοηθούν να βρεις λύσεις ή και να λυθούν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί!  Το μυαλό καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και αρχίζεις και ατενίζεις την πορεία σου πιο αισιόδοξα!

Παρθένος

Συζητήσεις που αφορούν θέματα προσωπικά και οικογενειακά θα μπορούν να έχουν θετική έκβαση. Η περίοδος σε ευνοεί στον συντονισμό και στην οργάνωση εκκρεμοτήτων εργασίας και οφειλών!

Ζυγός

Μέρα επικοινωνιακή , με ιδέες, προτάσεις , συζητήσεις και εσύ βρίσκεσαι σε εγρήγορση!  Σχέδια για την πορεία μίας σχέσης προφέρουν τώρα σταθερότητα και ικανοποίηση!

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό ευνοούνται διευθετήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και ζητήματα που συνδέονται με την οικογένεια! Δίνονται λύσεις και ανακουφίζεσαι!

Τοξότης

Παίρνεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σου και είσαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά! Μέρα κατάλληλη για να υπογράψεις, να συμφωνήσεις, ή και για να πάρεις μία σημαντική απόφαση που θα έχει θετική επιρροή σε βάθος χρόνου.

Αιγόκερως

Κάποια νέα που θα λάβεις αυτό το διάσημα, θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις επαγγελματικά  από κάποιες πιέσεις που δεχόσουν! Ιδανικό διάστημα για οικονομική οργάνωση!

Υδροχόος

Το μυαλό καθαρίζει από ανησυχίες και προβληματισμούς και μπορείς να οργανώσεις με πειθαρχία και υπομονή τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου. Μία είδηση θα σε ικανοποιήσει. Λαμβάνεις στήριξη από ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος!

Ιχθύς

Κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά  σου θα έχουν μία πολύ καλή πορεία! Λύνονται εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες. Τονώνεται η σιγουριά που έχεις για τον εαυτό σου ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις!

Πηγή:oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων