Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΓνωστός επιχειρηματίας είναι ερωτευμένος με βουλευτίνα της Ν.Δ.

Γνωστός επιχειρηματίας είναι ερωτευμένος με βουλευτίνα της Ν.Δ.

Ανέκαθεν τα δύσκολα στοιχήματα ήταν ελκυστικά για τους ισχυρούς άντρες. Από την άλλη, οι πιο παθιασμένοι έρωτες έχουν γεννηθεί μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Αυτό φαίνεται πως έχει κατά νου και ο γνωστός επιχειρηματίας που κινείται μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, ο οποίος διαπρέπει στον χώρο του real estate και δεν σταματάει να πολιορκεί γνωστή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να κερδίσει την… καρδιά της. Ο ίδιος, μάλιστα, γνωρίζει καλά από δυσκολίες. Την περίοδο του κορονοϊού, για παράδειγμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και απαιτούσε όχι μόνο εκείνος, αλλά και η οικογένειά του μεταχείριση VIP από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βάλει και τα «μεγάλα μέσα» (πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, ακόμα και ποδοσφαιρικούς παράγοντες) να τηλεφωνούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τον φροντίσουν! Σύμφωνα, λοιπόν, με απολύτως διασταυρωμένες πηγές της «Espresso», ο επιχειρηματίας έχει… δαγκώσει τη λαμαρίνα με την πολιτικό και δεν φαίνεται να πτοείται με τίποτα από τις άμυνες που η ίδια κρατάει.

Οι κολακείες προς το πρόσωπό της δίνουν και παίρνουν, ενώ όσο η ίδια αποδέχεται το φλερτ χωρίς όμως να ενδίδει τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας πεισμώνει και επιμένει.

Ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει και από την επαγγελματική του πορεία (αν και κάποιοι στην πιάτσα αμφισβητούν το επιχειρηματικό του δαιμόνιο) πως το ωραίο απαιτεί θυσίες και ό,τι αξίζει αποκτάται με κόπο. Γι’ αυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως το… στενό μαρκάρισμα της πολιτικού θα συνεχιστεί μέχρι ο ίδιος να κερδίσει τη δική του ευκαιρία.

Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα. Ή μάλλον αντικειμενικά δύσκολα, καθώς απέναντί του ο επιχειρηματίας έχει μια σειρά εμποδίων. Πρώτο και κύριο, ο πρόσφατος χωρισμός της γνωστής πολιτικού από τον επί χρόνια σύντροφό της. Δεν είναι δα και εύκολο να περάσεις από τη μία σχέση στην άλλη. Οπως και να το κάνεις, κατάλοιπα μένουν και ορισμένες φορές είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Το δεύτερο, όμως, εμπόδιο μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι σημαντικότερο.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Πατέρας Αντώνιος για τις μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Είναι όλα ψέματα!»

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη, ενώ συχνά πυκνά εξελίξεις τρέχουν και από την πλευρά των Βρυξελλών, καθώς το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχει απασχολήσει και την Ευρώπη. Έτσι, η «γαλάζια» βουλευτής, που είναι πρώτης γραμμής και ιδιαίτερα μαχητική, αναγκάζεται να δίνει σε καθημερινή βάση τις δικές της μάχες.

Η εξίσωση είναι δύσκολη και ο επιχειρηματίας το έχει κατανοήσει. Όμως αυτό φαίνεται πως για την ώρα περισσότερο τον πεισμώνει, παρά τον αποθαρρύνει. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε -όπως μαθαίνουμε- εντείνει το στενό πρέσινγκ, ώστε να έρθει λίγο πιο  κοντά της. Θα τα καταφέρει; Αυτό μόνο η όμορφη βουλευτής μπορεί να το απαντήσει!

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων