Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςGNTM 5: Γαλύφα και Βυτινάρος σε «γυμνή» πρόκληση

GNTM 5: Γαλύφα και Βυτινάρος σε «γυμνή» πρόκληση

Με το μήνυμα του body positivity ξεκίνησε η νέα φωτογράφιση αποχώρησης του GNTM 5  – Η παίκτρια που αποχώρησε

Η νέα φωτογράφιση αποχώρησης του GNTM το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε περνώντας το μήνυμα του body positivity. Η Έλενα Γαλύφα και Μαίρη Βυτινάρος μπήκαν στην πισίνα, πέταξαν το ένα μέρος από το μαγιό τους και έμειναν ημίγυμνες ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό.

Οι διαγωνιζόμενες του GNTM αρχικά «πάγωσαν» παρακολουθώντας προσεκτικά τις κινήσεις της Έλενας και της Μαίρης προκειμένου να αντιληφθούν το concept της φωτογράφισης.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε στις διαγωνιζόμενες ο Τάσος Σοφρωνίου για το concept της φωτογράφισης.

H παίκτρια που έμεινε εκτός παιχνιδιού

Η ώρα της κρίσης έφτασε και οι διαγωνιζόμενες συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να αξιολογήσουν τις φωτογραφίες τους λίγο πριν τη νέα αποχώρηση. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν στο να πάρουν μια απόφαση αλλά τελικά κατέληξαν ότι από το GNTM πρέπει να αποχωρήσει η Ντορέλα Γκέκα, η οποία τα πήγε άσχημα στη φωτογράφιση και χαντάκωσε και την Βικτώρια, που είχε ένα πολύ πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε πως Ντορέλα άνηκε στις νέες παίκτριες που έκαναν την είσοδό τους στο GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η παραμονή της στο σπίτι δεν κράτησε παρά μερικές ώρες, αφού η δοκιμασία φωτογράφισης την έβγαλε και πάλι εκτός.

Πηγή: newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων