Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνΓουόρεν Μπίτι: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός την ανάγκασε να κάνουν σεξ...

Γουόρεν Μπίτι: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός την ανάγκασε να κάνουν σεξ όταν ήταν 14 ετών

Μήνυση κατά του ηθοποιού Γουόρεν Μπίτι, κατέθεσε μια γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του το 1973, όταν εκείνη ήταν 14 και 15 ετών.

Ο κατηγορούμενος αναφέρεται ως «διάσημος ηθοποιός και παραγωγός» που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο του ως Κλάιντ στην ταινία Μπόνι και Κλάιντ του 1967.

Η Hirsch, που μένει στη Λουιζιάνα, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον Μπίτι σε ένα κινηματογραφικό πλατό το 1973, όπου της έδωσε «αδικαιολόγητη προσοχή», σχολίασε την εμφάνισή της και της έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του. Ισχυρίζεται ότι ο Μπίτι της τηλεφώνησε αρκετές φορές, την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο του, την πήγε βόλτες με το αυτοκίνητο και προσφέρθηκε να βοηθήσει με τα μαθήματά της.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο κατηγορούμενος «χρησιμοποίησε τη θέση και την ιδιότητά του ως ενήλικος και αστέρας ταινιών του Χόλιγουντ για να εξαναγκάσει τη σεξουαλική επαφή με την ενάγουσα σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού σεξ και τελικά της εξαναγκαστικής σεξουαλικής επαφής με το ανήλικο παιδί».

Η Hirsch ήταν «ενθουσιασμένη αρχικά» από την προσοχή του κατηγορούμενου και πίστευε ότι είχε μια ρομαντική σχέση μαζί του.

Κατέθεσε μήνυση και ζητά αποζημίωση

Η γυναίκα κατέθεσε τη μήνυση μέσω νόμου της Καλιφόρνια του 2019 που άνοιξε ένα τριετές «παράθυρο αναδρομής» για αξιώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που θα είχαν απορριφθεί από το καταστατικό της παραγραφής. Το «παράθυρο» λήγει την 1η Ιανουαρίου 2023.

Να σημειωθεί ότι και η Ρίκα Διαλυνά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time, είχε πει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουόρεν Μπίτι, λέγοντας ότι ο Αμερικανός ηθοποιός την έβαλε με το ζόρι στο διαμέρισμά του.

Πηγή:.pronews.gr

Ροή Ειδήσεων