Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΗλίας Μαμαλάκης: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση» – Αυτή είναι η αλήθεια για...

Ηλίας Μαμαλάκης: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση» – Αυτή είναι η αλήθεια για την εισαγωγή του στην εντατική

Αίσιο τέλος είχε για τον Ηλία Μαμαλάκη η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το πρωί της Τετάρτης 23/11 ο γνωστός σεφ, μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Mega Καλημέρα και περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη τα όσα βίωσε τα τελευταία 24ωρα.

Αίσιο τέλος είχε για τον Ηλία Μαμαλάκη η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το πρωί της Τετάρτης 23/11 ο γνωστός σεφ, μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Mega Καλημέρα και περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη τα όσα βίωσε τα τελευταία 24ωρα.

«Είμαι καλά, είμαι σπίτι πλέον, χρειάζομαι ακόμα 2-3 μέρες για να γίνω μάχιμος. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω Θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έπαθε τροφική δηλητηρίαση: «Δεν είναι αλήθεια. Έπαθα μία μόλυνση, η οποία δεν έχει σχέση με το πεπτικό, ήταν ένα μικρόβιο. Ήτανε μια τοξίνη η οποία ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μια τρομερή αναστάτωση και δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων και των νεφρών με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν. Με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με πότισαν με υγρά πολλά και έτσι έσωσα όλο το πεπτικό σύστημα».

πηγή:tlife.gr

Ροή Ειδήσεων