Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΙωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Δημήτρη...

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ιωάννα Τούνη. Η influencer μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκάλυψε ότι ακόμη ταλαιπωρείται από εμετούς, ενώ χαρακτήρισε ήρωα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό», ανέφερε.

Σε ερώτηση για τον γάμο, δήλωσε πως «με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα».

Για το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι τηλεοπτικά μαζί με τον αγαπημένο της, ανέφερε: «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ», δήλωσε με χιούμορ από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων