Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΙωάννα Τούνη-Βρισηίδα Ανδριώτου: Δυο ξένες στο ίδιο μαγαζί

Ιωάννα Τούνη-Βρισηίδα Ανδριώτου: Δυο ξένες στο ίδιο μαγαζί

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου υπήρξαν κολλητές στο παρελθόν, ωστόσο πλέον οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα, ακόμα και όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Απόδειξη αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση και των δυο με τους συντρόφους τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα διασκέδασαν το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου έκαναν πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, ωστόσο επέλεξαν να καθίσουν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, αλλά ούτε και βλέμμα.

Η φιλία τους άλλωστε έχει λήξει εδώ και καιρό, ενώ η Βρισηίδια Ανδριώτου σε πρόσφατες δηλώσεις της ευχήθηκε στην πρώην κολλητή της για το μωρό που περιμένει: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».
Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων