Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνΚέβιν Σπέισι: Κατηγορείται για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα

Κέβιν Σπέισι: Κατηγορείται για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα

Και νέες κατηγορίες έχει να αντιμετωπίσει ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος βαρύνεται με επτά νέα σεξουαλικά αδικήματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο.

Η νέα έρευνα της αστυνομίας

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του Variety υποστηρίζει ότι οι νέες κατηγορίες σε βάρους του Κέβιν Σπέισι προέκυψαν μετά από σχετική έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS). Ο 63χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι προχώρησε σε αυτές τις σεξουαλικές επιθέσεις μεταξύ του 2001 και του 2004. Μάλιστα, ο Σπέισι κατηγορείται ότι σε μία περίπτωση προχώρησε σε σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση του ατόμου.

«Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004» δηλώνει η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety.

H Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει επίσης διατάξει την προσθήκη κατηγορίας για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η αρχή της κατηγορίας ακολουθεί την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της.

Πηγή:tanea.gr

Ροή Ειδήσεων