Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνΚιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Βγήκε το διαζύγιό τους – Η γιγαντιαία...

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Βγήκε το διαζύγιό τους – Η γιγαντιαία διατροφή που θα πληρώνει ο ράπερ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Η 42χρονη ιδρυτής του brand Skims και o 45χρονος ράπερ είναι και επίσημα διαζευγμένοι. Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους ερχόμενοι σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία.

Σύμφωνα με το People το οποίο επικαλείται έγγραφα του διαζυγίου ως πηγή το πρώην ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του: Νορθ, Σεντ, Σικάγο και Ψαλμ.

Ο Κάνιε Γουέστ σύμφωνα με όσα ορίζονται μετά το διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν, καλείται να της καταβάλει 200.000 ευρώ τον μήνα για τα παιδιά. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για το ήμισυ των ιατρικών, εκπαιδευτικών και δαπανών ασφαλείας των παιδιών.

Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας στη διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα μέρη δεν λάβει μέρος, επιτρέπεται στο άλλο να λάβει την απόφαση σε μια διαφορά εξ ορισμού.

Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης της περιουσίας τους, θα μοιραστούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Η οριστικοποίηση του διαζυγίου έρχεται εννέα μήνες αφότου η Καρντάσιαν ορίστηκε νόμιμα διαζευγμένη κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για το διαζύγιο.

Ο Γουέστ είχε προηγουμένως αμφισβητήσει το αίτημα της Καρντάσιαν να δηλωθεί νόμιμα ελεύθερη αλλά είπε σε μια δήλωση εκείνη την εποχή ότι: «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Κιμ, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».

Η Καρντάσιαν και ο Γουέστ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση στο αποκορύφωμα των δημοσίων εκρήξεων του Γουέστ το 2020, αφού ξεκίνησε μια αμφιλεγόμενη υποψηφιότητά του για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και αποκάλυψε βαθιά προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του.

Εκείνη την εποχή, η Καρντάσιαν αναφέρθηκε στη διάγνωσή του με διπολική διαταραχή σε μια σπάνια δημόσια δήλωση, ζητώντας από τους θαυμαστές «συμπόνια» και αναγνωρίζοντας την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους.

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων