Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΚρίση ταυτότητας στα 37 η Καινούργιου;

Κρίση ταυτότητας στα 37 η Καινούργιου;

Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της και σύζυγο πλέον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθωκοστόπουλο. Στο Twitter οι τηλεθεατές της εκπομπής της

Το χθεσινό τηλεοπτικό reunion της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έφερε σήμερα και τα πρώτα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας για τον σύζυγό της Κωνσταντίνας και πρώην της. Στην συζήτηση προέκυψε ξανά και ένας άλλος… πρώην της παρουσιάστριας. Αλλά αυτή η αναφορά έφερε και την μεγάλη αντίδραση των τηλεθεατών. «Κατερίνα επιτέλους, σταμάτα».

«Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από τη Google, τη σχέση μου με τον Βασίλη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην χθεσινή της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθωκοστόπουλο. Αρχικά τόνισε ότι γνωρίζονταν σε κοινωνικό επίπεδο αλλά ποτέ δεν τον είχε δει ερωτικά: «Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στην διαδικασία να τον δω αλλιώς. Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη, που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του». Ένα κέρασμά του, έφερε και την πρώτη πρόταση για έξοδο και κάπως έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους, που κατέληξε σε γάμο και σε λιγότερο από μήνα, σε οικογένεια, καθώς θα έχουν το γιο τους στην αγκαλιά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε αυτή την γνωριμία, δίνοντας όμως μία άλλη διάσταση: «Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα, εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα, που ήμασταν στον Alpha, όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μία άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη. Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ, ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη».

Σήμερα, έσπευσε να σχολιάσει και την εμφάνιση της Κωνσταντίνας στην Ελένη Μενεγάκη. Αλλά η κουβέντα έφτασε ξανά στους πρώην της. Και στον Βασίλη Σταθωκοστόπουλο και στον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Η σχέση με τον Βασίλη δεν με έχει στιγματίσει. Απλά, δυστυχώς λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός θα κάνει την οικογένειά του, μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από την Google αυτή την σχέση. Δεν είναι μία από τις σχέσεις που θέλω να…δεν ξέρω πως να το πω. Για παράδειγμα η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο, ήταν πολύ σημαντική για εμένα. Με άλλαξε. Είμαι περήφανη για αυτή. Με πήγε μπροστά. Δεν είναι ωραίο πάντως να αναφέρομαι στο άλλο…επειδή τα παιδιά έχουν προχωρήσει το λέω».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται στους συντρόφους της. Τουλάχιστον σε εκείνους τους οποίους μας «γνώρισε» μέσω των δημόσιων εμφανίσεων της. Μόνο που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε, στο τι αποσκοπούν όλες αυτές οι αναφορές στην προσωπική της ζωή, οι οποίες αναπαράγονται. Μπορεί ενδεχομένως αυτή η αναπαραγωγή να θεωρείται μία είδους διαφήμιση, αλλά την αδικεί.

Το «Girls don’t cry» είναι το νέο motto της Κατερίνας Καινούργιου και το έδειξε στην πρεμιέρα της

Ειδικά φέτος, που η εκπομπή της δεν έχει ανάγκη αυτού του είδους την παράπλερη προβολή, γιατί πηγαίνει εξαιρετικά στην τηλεθέαση. Επίσης, η Κατερίνα πρέπει να κατανοήσει, ότι φέρνει σε δύσκολη θέση, όχι μόνο τους πρώην της, αλλά και τις οικογένειές τους και τις σχέσεις που ήδη έχουν δημιουργήσει μετά από εκείνη.

Σε αυτό συμφωνεί και το κοινό στο Τwitter. Σήμερα της δίνουν μία συμβουλή. «Κατερίνα σταμάτα επιτέλους να μιλάς για τα προσωπικά σου». Και έχουν δίκιο. Ακόμη και αν το εκφράζουν, λίγο ακραία.

πηγή:queen.gr
πηγή:queen.gr
πηγή:queen.gr

Ροή Ειδήσεων