Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΜαντώ Γαστεράτου: «Αφού γέννησα ήμουν τρελή, για σουίτα στο Δαφνί»

Μαντώ Γαστεράτου: «Αφού γέννησα ήμουν τρελή, για σουίτα στο Δαφνί»

Μαντώ Γαστεράτου: Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, για τα λάθη της, αλλά και για τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η Μαντώ Γαστεράτου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, για τα λάθη της, αλλά και για τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Μυρίζει μωρουδίλα, την μυρίζω όλη την ώρα. Ανασαίνει και ανασαίνω μαζί της. Με τον Γιώργο άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα. Ήταν μία περίοδος που δούλευα με την Ελένη, έκανα ραδιόφωνο, έκανα διάφορα και δεν τον χάρηκα πολύ σαν μωράκι, έλειπα πολύ από το σπίτι. Τώρα με την μικρή ήταν συνειδητή απόφαση να μείνω στο σπίτι. Για δεύτερη φορά μαμά κατάλαβα ότι το δέσιμο με το δεύτερο παιδί έρχεται πιο γρήγορα. Με την μικρή συνδέθηκα αμέσως, της μιλάω συνέχεια ενώ με τον Γιώργο τον κοιτούσα συνέχεια, χάζευα. Ο γιος μου σιχαίνεται την μικρή, δεν την θέλει καθόλου. Με το που δει ότι παίζω μαζί της έρχεται εκεί και μου τραβάει την προσοχή», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Και συνέχισε: «Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Εκείνη την περίοδο ότι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στο Γιώργο έψαχνα τα πάντα, αλλά το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό».

Κλείνοντας η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε: «Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το συναίσθημα, οπότε οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος και στην πορεία το πέρασα και στα παιδιά αυτό. Με τον Γιώργο άκουγα αυτές τις αηδίες, να μην παίρνεις αγκαλιά το παιδί για να μην μάθει, και τον έβαζα στην κούνια. Ενώ με την μικρή είμαστε σαν σιαμαία, την έχω συνέχεια πάνω μου. Και θέλω να το βιώσω αυτό και δεν με νοιάζει καθόλου, ας κακομάθει. Ας αργήσει να μάθει να πηγαίνει στο δωμάτιο της, δεν με νοιάζει καθόλου» και κατέληξε: «Ο σύζυγός μου είναι ήρωας. Συγκρούσεις δεν υπήρχαν πολλές, κατανοούσε την κατάστασή μου. Στην πρώτη μου λοχεία ήμουν τρελή, ήμουν για το τρελοκομείο, για σουίτα στο Δαφνί γιατί μπήκα στον ρόλο της μητρότητας χωρίς να έχω προετοιμαστεί».

πηγή:newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων