Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΜαρία Καβογιάννη: Υπήρξαν γυναίκες που την πλησίασαν μετά τη σκηνή κακοποίησης στη...

Μαρία Καβογιάννη: Υπήρξαν γυναίκες που την πλησίασαν μετά τη σκηνή κακοποίησης στη σειρά Maestro

Η Μαρία Καβογιάννη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή της και την επιρροή που ασκούν πάνω της οι ρόλοι που υποδύεται.

Στην κάμερα του Mega μίλησε η Μαρία Καβογιάννη κι εξομολογήθηκε ότι οι χαρακτήρες που υποδύεται την επηρεάζουν άμεσα συναισθηματικά. Ιδίως ο τελευταίος, που είναι ο ρόλος της Μαρίας στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όπως ανέφερε, η Μαρία Καβογιάννη: «Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακή βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε για τον τρόπο με τον οποίο οι σκηνές ειδικά του σημερινού επεισοδίου βρίσκουν αντίκρισμα στην πραγματική ζωή.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που την πλησίασαν ή επικοινώνησαν μαζί της μετά από τις κακοποιητικές σκηνές στο Maestro: «Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς», αλλά όπως είπε δυστυχώς πολλές έχουν υποστεί αυτό το είδος βίας.

Πηγή:ieidiseis.gr

Ροή Ειδήσεων