Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΜαρίνα Πατούλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης

Μαρίνα Πατούλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης

Την πρόθεσή της να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοίνωσε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Μαρίνα Πατούλη. 

Σε συνέντευξή της στο protothema.gr, η κ. Πατούλη επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν υποψήφια δήμαρχο για την περιοχή.

«Απαντώ, όπως με ρωτήσατε. Ευθέως. Ναι. Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές».

Μάλιστα, η κ. Πατούλη τόνισε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν διεκδίκησε υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, αλλά εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου… λόγω της σχέσης της με τον τότε σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων