Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΜελέτης Ηλίας για τη σύζυγό του: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες...

Μελέτης Ηλίας για τη σύζυγό του: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

Ο Μελέτης Ηλίας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά στις φορές που έφτασαν κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Αρχικά ο Μελέτης Ηλίας είπε: «Η δήλωση που έκανα ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα, που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις. Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας και έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός και τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα.Ήταν τόσο δυνατή η απόφαση και ξαφνικά σταμάτησα τα πάντα. Μπήκα σε μια άλλη ρότα».

Όσον αφορά τη σύζυγό του, o Μελέτης Ηλίας είπε:

«Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις τον χρόνο σου και να σκέφτεσαι στη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο αλλά με το μυαλό. Θέλει υποχώρηση και κυρίως από εμάς τους άνδρες που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ».

Πηγή:.govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων