Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΜιχάλης Ρακιντζής: H προσβλητική πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό...

Μιχάλης Ρακιντζής: H προσβλητική πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξήγησε πως πλέον το κοινό είναι πιο απόμακρο σε σχέση με το παρελθόν αλλά και στην προσβλητική πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί.

«Αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ’90 κι αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα. Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο, ενώ σήμερα δεν χρειάζεται καν. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή. Τότε ποδοπατιόνταν κάτω για ένα αυτόγραφο», δήλωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Για την πρόταση που δέχτηκε από νυχτερινό μαγαζί, ανέφερε: «Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και την αρνήθηκα. Ήταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή, τα χρήματα τότε κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Δεν θα δεχόμουν ποτέ μια τέτοια πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί και η βαλίτσα με τα λεφτά έφτασε μέχρι το σπίτι μου. Κάτι το οποίο θεώρησα ότι με προσβάλλει ακόμα περισσότερο», εξήγησε.

«Δηλαδή όταν λες “όχι, ευχαριστώ, δεν μου κάνει” και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα, νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων