Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΜπάμπης Λαζαρίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα της αδελφής του, Λίτσας, κατά της Πόπης...

Μπάμπης Λαζαρίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα της αδελφής του, Λίτσας, κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη- “Ακόμα και νεκρός πουλάει”

Νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη στρέφεται η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία ανέφερε πως σκέφτεται μαζί με τον γιο της να κάνει τη ζωή της ριάλιτι.

Σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε το 2008, Λίτσα Λαζαρίδη, μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Όσα είπε η Λίτσα Λαζαρίδη

«Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω, αλλά με τα ψέματα που λέγονται, κάπου φόρτωσα. Ο αδελφός μου ακόμα και νεκρός πουλάει. Έτσι δεν είναι; Πάντα ήμουν δίπλα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τη στήριζα σε ό,τι κι αν έλεγε και σε όποιο κανάλι κι αν έβγαινε. Αν θυμάστε, έβγαινε και κατηγορούσε την Ηλιάδη, τώρα τελευταία τα βρήκαν, χωρίς να βρεθούν τα παιδιά τους. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Αν θέλουν να ειπωθούν αλήθειες, να ερωτηθεί και η μητέρα και εγώ για να γίνει σωστά η ταινία μικρού μήκους. Όπως έκανε και το βιβλίο; Ούτε αυτό έγινε. Είναι διαφημιστικά κόλπα για να ανεβάζουν τα κασέ τους.

Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει κι έναν ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της. Ξέρει εκείνη γιατί το λέω αυτό. Εφόσον θέλει και η Αγγελική Ηλιάδη να πρωταγωνιστήσει, ας πρωταγωνιστήσει και η πρώτη γυναίκα του αδελφού μου που σήμερα έχει μία κόρη, την ανιψιά μου τη Μαρία που είναι μία άριστη ποινικολόγος. Που αυτό το παιδί μεγάλωσε με την μητέρα του, που δεν είδε ούτε ένα ευρώ από τον πατέρα του….Όταν η Πόπη Μαλλιωτάκη γνώρισε τον αδελφό μου, την Νίνα, η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος. Τότε εκείνη ήταν με τον πρώην σύζυγό της στο Ντίσελντορφ, έμπλεξε ο αδελφός μου μαζί της, έφυγαν στην Ελλάδα. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της η ανιψιά μου. Από την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν επιτράπηκε ποτέ στον αδελφό μου να πάει να δει την κόρη του. Όσον αφορά στη σχέση της Μαλλιωτάκη και της Ηλιάδη, αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Τους ρωτάς αν βρεθήκανε τα παιδιά τους; Εμένα με νοιάζει να μην προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Μέχρι εδώ. Την περιουσία που έχει η Πόπη Μαλλιωτάκη την απέκτησε από τον αδελφό μου», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Λαζαρίδη.

πηγή:fthis.gr

Ροή Ειδήσεων