Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΝάνσυ Αλεξιάδη: Πώς γνώρισε τον σύζυγό τη

Νάνσυ Αλεξιάδη: Πώς γνώρισε τον σύζυγό τη

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου» είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Νάνσυ Αλεξιάδη για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά. Χρειάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδια του γάμου τους λόγω των μετακινήσεων τους αλλά τελικά έγινε το περασμένο καλοκαίρι υπό άκρα μυστικότητα. Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Μόνο εσύ» το οποίο μάλιστα και του αφιέρωσε.

«Είμαι αρκετά χρόνια με τον σύντροφό μου. Μάλιστα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μετακομίζουμε συχνά σε διάφορους προορισμούς. Δεν θέλουμε να κάνουμε πλάνα για το μέλλον. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η σχέση μας είναι ιδιαίτερη λόγω των συχνών ταξιδιών μας», είχε πει στο okmag τον Ιούνιο.

Ζουν ανάμεσα σε δύο μέρη

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά» είπε σε συνέντευξή της στο Breakfast @Star τον περασμένο Μάιο. Πριν, ζούσαν στο Ντουμπάι αλλά μετακόμισαν στην Ισπανική πρωτεύουσα. Το ζευγάρι ζει στο κέντρο της Βαρκελώνης και μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αρχίσει να κάνει μαθήματα Ισπανικών για να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Γνωρίστηκαν στο Ντουμπάι

Σε μια live εμφάνισή της στο Ντουμπάι γνώρισε η Νάνσυ Αλεξιάδη τον άνθρωπο που παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2022. «Έρωτας κατακούτελα. Γυρίζω Αθήνα και σε έξι μήνες τα μαζεύω και πάω στο Ντουμπάι για τον έρωτα. Μείναμε εκεί 2,5 χρόνια και στη συνέχεια μετακομίσαμε στην Ισπανία», είπε τον περασμένο Ιούνιο στο «Καλό μεσημεράκι». Να σημειώσουμε πως στο Ντουμπάι μετακόμισε για να είναι μαζί του το 2018.

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων