Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΝέα Σελήνη Νοεμβρίου: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Φαίνεται πως θα έχει έντονη επιρροή σε όλα τα ζώδια.

Πώς όμως θα επηρεάσει το δικό σας ζώδιο; Σύμφωνα με το Lifestyle Asia, υπάρχουν και καλά και κακά νέα. Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε τις νέες ευκαιρίες, πάρτε χρόνο να σκεφτείτε και να προχωρήσετε μπροστά με νέες ιδέες

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου τα ζώδια

Κριός

Αυτή η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου θα παρουσιάσει έναν αριθμό από ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Θα κινητοποιηθείτε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, νέα project και ειδικά στα media ή τις εκδόσεις ή θα κυνηγήσετε την πνευματικότητα. Η σκέψη είναι η καλύτερη δράση για το ζώδιό σας.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να αντισταθείτε στον πειρασμό των φίλων που θα μπορούσαν να γίνουν εραστές. Ή ίσως μια οικονομική ευκαιρία θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα πρέπει να δράσετε με προσοχή. Η ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική και την επαγγελματική είναι το «κλειδί».

Δίδυμος

Είναι μια φάση «φτιάξτο ή άστο» στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συνεργασίες που έχουν προσωπική σχέση μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και μία σημαντική απόφαση (θετική ή αρνητική) θα παρθεί σε σχέση με αυτές.

Είναι πού πιθανό να σας ιντριγκάρουν πολλές ευκαιρίες σχετικά με τη δουλειά που θα έρθουν στο δρόμο σας. Νέα σχέδια μπορεί να σας κρατήσουν απασχολημένους. Είναι απαραίτητο να κάνετε μία παύση για να αποφύγετε το burnout.

Λέων

Είστε πανέτοιμοι για να ζήσετε τον έρωτα, τη διασκέδαση, την περιπέτεια και το σεξ στον έπακρο. Ζωηρή και παθιασμένη ρομαντική περιπέτεια έρχεται στον δρόμο σας. Αν και είστε ενθουσιασμένοι, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε λίγο πριν δεσμευτείτε.

Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται θετικά στο σπίτι σας με αυτή τη Νέα Σελήνη Νοεμβρίου. Χρόνος και προσοχή θα δοθεί στα σημαντικά πράγματα καθώς ίσως κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την χαοτική δουλειά και την κοινωνική ζωή για να αφοσιωθείτε στο σπίτι.

Ζυγός

Αυτή είναι μια πραγματικά καλή στιγμή για να διατυπώσετε τις μεγάλες ιδέες σας και να τα πάτε καλά στη δουλειά ειδικά όσοι ασχολείστε με τα social media, τη διαφήμιση και την βιομηχανία των media. Η Νέα Σελήνη σας δίνει επίσης την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και να αναζητήσετε την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε για τις νέες προκλήσεις.

Σκορπιός

Τα καλά νέα είναι ότι ευνοούνται τα οικονομικά σας. Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμήχανες σχέσεις και σεξουαλικές εμπειρίες που θα σας αναγκάσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Τοξότης

Είναι ώρα να διεκδικήσετε όλα όσα ψάχνατε και ακόμη παραπάνω. Καθώς η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου έρχεται στο σπίτι σας, σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Χρειάζεστε απεγνωσμένα ένα διάλειμμα και να βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος για ξεκούραση και περισυλλογή πριν μπει η νέα χρονιά. Είναι σημαντική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να μοιραστείτε βαθιά θαμμένα θέματα με τον ψυχοθεραπευτή σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου σας δίνει μπουστάρισμα στην κοινωνική ζωή. Είναι σημαντικό όμως να συντηρήσετε ενέργεια έτσι ώστε να μην αναλάβετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να καταναλώσετε.

Ιχθείς

Μπορεί να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να γίνετε διεκδικητικοί στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό θα φέρει θαύματα για εσάς.

Πηγή:.okmag.gr

Ροή Ειδήσεων