Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΝίκος Μουτσινάς: «Ας σταματήσει όλο αυτό, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε»

Νίκος Μουτσινάς: «Ας σταματήσει όλο αυτό, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν, με το θέμα να παίζει ψηλά στις τηλεοπτικές εκπομπές, τόσο τις ψυχαγωγικές όσο και τις ενημερωτικές.

Ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη (22/1) με αφορμή την έντονη ενασχόληση των παρουσιαστών με το συγκεκριμένο θέμα, ξέσπασε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Κατά την έναρξη της εκπομπής του, τόνισε ότι δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις και προέτρεψε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν στην Εισαγγελία.

«Τι γίνεται ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που παίρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις. Άποψή μου».

«Γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία τους, ας σταματήσει αυτό που βγαίνετε και μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία, προχωράμε κανονικά», κατέληξε.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων