Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΝίκος Νικολάου περί καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση: «Ήταν μια αίολη, ψευδής κατηγορία»

Νίκος Νικολάου περί καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση: «Ήταν μια αίολη, ψευδής κατηγορία»

Ο Νίκος Νικολάου πριν από δύο περίπου χρόνια πέρασε δύσκολες στιγμές όταν υπήρξε καταγγελίας εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Κάτι που ποτέ δεν αποδείχθηκε καθώς ήταν μια ανώνυμη καταγγελία χωρίς στοιχεία. Ο ηθοποιός μίλησε για εκείνη την περίοδο και πώς τη βίωσε.

nikos nikolaou

«Κοιτάξτε εγώ δεν το βίωσα κάπως, προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε καταγγελία. Ήταν μια ανώνυμη καταγγελία, με το νομικό τρόπο που έπρεπε προσπάθησα να δω τι είναι και τελικά δεν καμία καταγγελία. Ήταν μια αίολη, ψευδής καταγγελία φυσικά τους η οποία έκλεισε όλο αυτό το θέμα σε τρεις μήνες.

202106072227490.1908 NIKOS NIKOLAOY 07062021

Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Έψαχνα να βρω τι είναι αυτό το πράγμα. Ήταν μια ψευδής, αίολη καταγγελία που την έβαλε στο καλάθι των αχρήστων ο ίδιος ο εισαγγελέας. Ανθρώπινα με επηρέασε γιατί ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα όχι δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πολύ μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται από περιστασιακά πράγματα αλλά ούτε και κόβονται από περιστασιακά πράγματα. Επειδή καθαρός ουρανός δεν φοβάται, δεν είχα τίποτα να φοβηθώ. Συνέχισα τα γυρίσματα κανονικά, τότε ήμουν στο Mega στην “Έξαψη”, δεν συνέβη κάτι με την καριέρα μου».

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων