Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΝίκος Οικονομόπουλος: Επιστρέφει στο FANTASIA την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου!

Νίκος Οικονομόπουλος: Επιστρέφει στο FANTASIA την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου!

Η απόλυτη φωνή επιστρέφει στο FANTASIA! Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο γνώριμο χώρο του FANTASIA όπου τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία!

Ύστερα από δύο μήνες sold out εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη με ρεκόρ προσέλευσης , ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να παρουσιάσει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά , ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες του και τα λαϊκά τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη φωνή με τις εξαιρετικές ερμηνείες!

Με τη νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του «Πρέπει δεν πρέπει» , αλλά και τα πρόσφατα «Όσο τίποτα σε Θέλω», «Πάλι Γύρισα», «Από Έρωτα» να αποτελούν ραδιοφωνικά hits , ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Στο σχήμα συμμετέχει ο Γιώργος Λιβάνης , ένας απ’ τους πιο ολοκληρωμένους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές της νέας γενιάς, οι ιδιαίτερα ταλαντούχες Ανδρομάχη & Μορφούλα , καθώς και μια ομάδα αξιόλογων νέων καλλιτεχνών.

Πηγή:.govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων