Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΣεξΟ απόλυτος οδηγός σεξ ώστε να το απολαύσεις χωρίς να αγχωθείς

Ο απόλυτος οδηγός σεξ ώστε να το απολαύσεις χωρίς να αγχωθείς

Σου αποκαλύπτουμε απλά και περιεκτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Το σεξ έχει διαφορετική έννοια και νόημα για όλους τους ανθρώπους, αφού δεν το αντιλαμβανόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, κάτι το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό. Το ερωτικό κομμάτι αποτελεί την απόλυτη ένωση μεταξύ ενός ζευγαριού, ενώ συνεπάγεται την απόλαυση και την ευχαρίστηση και των δύο. Τι πρέπει, όμως, να ξέρεις πάση θυσία προτού το ανακαλύψεις για πρώτη φορά;

To πιο sexy beginners guide, που πρέπει να διαβάσεις άμεσα!

Σεξουαλικές ορμόνες

Η γνωστή σε όλους libido είναι η ορμόνη που σου δημιουργεί την επιθυμία, για να κάνεις σεξ. Τι μπορεί να την επηρεάσει άμεσα; Οι ορμονικές διαταραχές, το στρες και η ψυχική σου υγεία, όπως και οι απόψεις που ακούς αναφορικά με τον έρωτα από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι μπορεί να σε αγχώσουν άνευ λόγου και αιτίας.

H απόλαυση είναι το παν!

Η σεξουαλική ευχαρίστηση δεν ορίζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πολλά πράγματα μπορούν να σε ικανοποιήσουν και να σε ευχαριστήσουν, ένα εκ των οποίων είναι και ο λεγόμενος οργασμός. Τι χρειάζεται για να τον πετύχεις; Το μυστικό είναι να επικοινωνήσεις με το αγόρι σου, να δοκιμάσετε μαζί νέα πράγματα και να ανακαλύψετε τι ταιριάζει και στους δυο σας, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, χωρίς καμία απολύτως συστολή.

Δώσε βαρύτητα στην προστασία σας

Το ασφαλές σεξ είναι το παν και για τους δυο, όχι μόνο για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά και για την προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα οποία μεταφέρονται, μέσω των σωματικών υγρών. Για να μάθεις περισσότερα για την καλύτερη δυνατή προστασία και των δυο σας, τότε δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στον/στη γυναικολόγο σου.

Εν τέλει, δε χρειάζεται να ντρέπεσαι και να νιώθεις ασχήμα και άβολα όταν μιλάς για θέματα σεξ. Ο έρωτας είναι το πιο όμορφο, συναισθηματικό και απολαυστικό κομμάτι μιας σχέσης, που ενώνει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι. Ωστόσο, δε χρειάζεται να βιάζεσαι και να προβείς σε μια πράξη, για την οποία ακόμα δεν αισθάνεσαι έτοιμη, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Πάρε τον χρόνο σου, χαλάρωσε και όλα θα έρθουν μόνα τους και με πολύ φυσικό τρόπο.

πηγή:newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων