Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΟ Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό...

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 9 Νοεμβρίου 2022 ο Ήλιος από τις 16°55’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα προκαλέσει γεγονότα που θα μας σπρώξουν να αφήσουμε για λίγο τις όποιες γνώριμες καταστάσεις της ζωής μας και να δοκιμάσουμε να σπάσουμε τη ρουτίνα με πράγματα καινούργια, ενδιαφέροντα και, κατά περιπτώσεις, συναρπαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, έστω και με το δύσκολο τρόπο, να δείτε, όχι μόνο τι πραγματικά έχει αξία για εσάς, αλλά και ποιοι υπολογίζουν πραγματικά την αξία σας. Κάποια επιπρόσθετα έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός οικονομικού προγράμματος και να σας προκαλέσουν άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Απότομες αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα βιώσετε με την όψη αυτή, τόσο σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, όσο και με την επαγγελματική. Σε ό,τι αφορά τη αισθηματική σας ζωή, μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα να γίνει το δικό σας να πάρει τα ηνία, αλλά αντιθέτως κατεβάστε τους τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας αγχώσουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο ημερήσιο εργασιακό σας πρόγραμμα που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με συνεργάτες ενώ ορισμένοι άλλοι επιπρόσθετες ευθύνες που θα σας φορτώσουν και οι οποίες θα σας αγχώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν θα προκαλέσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων σε ό,τι αφορά μια προσωπική σας σχέση. Γενικά, η ατέρμονη αναζήτηση του έρωτα μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες που θα σας στοιχίσουν. Δώστε τα ηνία στη λογική και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ

Θα σας αγχώσουν κάποια ξαφνικά οικογενειακά προβλήματα καθώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε, όχι μόνο άμεσα, αλλά και με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά, μια νέα οικονομική πρόταση θα σας βάλει σε δίλημμα καθώς θα κληθείτε να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια απροσδόκητη συνάντηση ή ξαφνική, και όχι απαραίτητα θετική για εσάς και τα επαγγελματικά σας, είδηση, εκτός του ότι θα σας αιφνιδιάσει, θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού, κάτι που θα σας αγχώσει αρκετά καθώς θα ανατρέψει κάποια σχέδιά σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να γίνετε πιο μετρημένοι γιατί παρορμητικές κινήσεις και πάθη μπορεί να ανεβάσουν το εγώ σας αλλά θα σας στοιχίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν με την όψη αυτή για εσάς. Ωστόσο, δεν θα αφορούν γεγονότα της αρεσκείας σας αλλά ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε τις αντιδράσεις σας και να μη λειτουργήσετε με βάση το θυμό γιατί θα χάσετε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει ψυχικό αναβρασμό καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε απρόσμενες αλλαγές που, όχι μόνο θα ανατρέψουν την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά και θα σας γεμίσουν με άγχη και αβεβαιότητα για το πως θα διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φίλους σας που θα σας εκνευρίσουν λόγω της απρόβλεπτης και ανώριμης συμπεριφορά τους και θα σας αναγκάσουν να τους βάλετε στη θέση τους. Αισθηματικά, μια ξαφνική ερωτική ιστορία με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα ανατρέψει τα ως ώρας δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα πρέπει να κινηθείτε με βάση τον αυθορμητισμό σας γιατί η όποια παρορμητική συμπεριφορά θα σας στοιχίσει, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, καθώς θα κάνει κακό στην εικόνα σας. Επίσης, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα ανατρέψουν την οικογενειακή σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ

Όσο και αν νιώσετε ότι σας πνίγει το δίκιο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί ίσως πείτε πράγματα που κατά βάθος δεν πιστεύετε. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και στο τέλος θα αλλάξουν και αυτά. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας.

Πηγή:myastro.gr

Ροή Ειδήσεων