Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΟ Κώστας Κρομμύδας στο okmag για Κιβωτό του Κόσμου: «’Εχοντας βοηθήσει στο...

Ο Κώστας Κρομμύδας στο okmag για Κιβωτό του Κόσμου: «’Εχοντας βοηθήσει στο παρελθόν νιώθω απογοήτευση.Υπάρχει συγκάλυψη»

O γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας ήταν ένας από τους ανθρώπους που με μεγάλο πάθος και φροντίδα είχε βοηθήσει στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου έμπρακτα. Είχε μαζέψει ρούχα, είχε δώσει χρήματα αλλά και είχε μαζέψει χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου. Σήμερα μετά τις καταγγελίες που έγιναν για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας την απογοήτευση και τη λύπη του για όσα ήρθαν στο φως.

Ο Κώστας Κρομμύδας, μιλάει σήμερα στο okmag, και εύχεται να είναι όλα ψέματα. «Το πιο εξοργιστικό είναι ότι εδώ υπάρχει θέμα συγκάλυψης» λέει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όσα δήλωσε στο okmag:

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό μετά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου;

 

Και είναι απογοητευτικό γιατί φοβάμαι ότι υπάρχει θέμα συγκάλυψης. Αυτό με εξοργίζει περισσότερο Γιατί να μη βγει αυτό από την πρώτη στιγμή. Είναι μια μεγάλη δομή και είναι λογικό να μην ξέρει ο πατερ Αντώνιος και ο κάθε πατερ Αντώνιος τι κρύβει στην ψυχή του ο καθένας που δουλεύει εκεί, Όταν όμως το ανακαλύπτει, πρέπει να είναι πολύ γρήγορος στις διαδικασίες.

 

Πώς σου φάνηκε σήμερα ο πατέρας Αντώνιος στην εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων