Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριές«Πάγωσε» η Τσιμτσιλή με την συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Σαραφιανού

«Πάγωσε» η Τσιμτσιλή με την συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Σαραφιανού

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (16-11) ο Σπύρος Σαραφιάνος, τον οποίο για μια ακόμη σεζόν απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά Σασμός.

Ο Σπύρος Σαραφιανός, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη γυναίκα του ενώ η εξομολόγηση για το χωρισμό των γονιών του και τα παιδικά του χρόνια, «πάγωσαν» τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

«Μέχρι την Α’ Δημοτικού ήταν πολύ ωραία, απλά μετά έπαψε να είναι έτσι. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο για δικούς τους λόγους και είχα να δω τη μάνα μου έναν χρόνο. Τη βρήκα πολύ μυθιστορηματικά. Ο πατέρας μου με είχε βάλει να πουλάω κουλούρια σε ένα περίπτερο και ξαφνικά βλέπω τη μάνα μου να περνάει, δεν το πίστευα ότι είναι η μάνα μου. Έχω σταματήσει να φωνάζω “κουλούρια”, γιατί έχει σταματήσει το βλέμμα. Τη φώναξα, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι από τότε άρχισα να τη βλέπω και να αποκτούμε επαφές», είπε μεταξύ άλλων.

Η σύζυγός του μίλησε για τη γνωριμία τους, λέγοντας πως:

«Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια των προβών μίας παράστασης. Θυμάμαι ότι τον ήξερα εμφανισιακά και όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση έλεγα πω πω δεν τον χωνεύω καθόλου. Με εκνεύριζε, δεν ξέρω γιατί… Έρχεται πρώτη μέρα στην πρόβα, έλεγα πω πω με τον αχώνευτο τώρα. Μετά συνειδητοποίησα ότι είναι συμπαθέστατος, ευγενέστατος, με πολύ χιούμορ. Και μετά χαθήκαμε. Μετά από λίγους μήνες με παίρνουν για μια καινούρια δουλειά και την πρώτη μέρα των προβών βλέπω τον Σπύρο. Και εκεί συνέβη».

πηγή:gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων